Gliss kremlerle çok daha kolay açılıyor saç taranırken ama kullandığın şampuanda kremliyse saç telini inceltiyor bi zaman sonra bilgin olsun.
Yani şampuanın blendax tarzı kremsiz bir şampuan olsun glissin kremini kullan orta yolu bulursun..
kızlar bende de o turumcumsu-pembemsi gibi olandan var, gliss şampuan alırken yanında hediyeydi o şekilde aldım, çok güzel bi koku hatta sırf o koku için sıkıyorum bazen, kırılma konusunda bişey diyemicem çünkü uzun saçlarımı küt kestirdim saçlarımda tek bi kırık bile yok
kesinlikle tavsiye ederim.
sac kırıklarımdan asırı dertli bir bünye olarak daha önce de 1 fısfısını bitirmeme rağmen belki %70 kırıklarım azalmıstı.
Bugünlerde yine föndür düzlestiricidir mahvettiğim icin aldım, yarıladım siseyi, ayrıca kırıklarımın da yarılandığını gördüm, cok mutluyumm..
kesinlikle tavsiye ederim.
sac kırıklarımdan asırı dertli bir bünye olarak daha önce de 1 fısfısını bitirmeme rağmen belki %70 kırıklarım azalmıstı.
Bugünlerde yine föndür düzlestiricidir mahvettiğim icin aldım, yarıladım siseyi, ayrıca kırıklarımın da yarılandığını gördüm, cok mutluyumm..
gercekten yumusacık yapıyor, sampuanını da bioblas kuru ve cansız saclar icin olanından al.
sadece sampuan kullan sac kremi kullanma, cıktığında da bu gliss i ıslakken sacının her yerine güzelce yedir aynı vücudunu kremler gibi.
yumusacık oluyor, canlanıyor resmen..
bende sarı olanı kullanıyorum gayet iyi geliyo benim saçıma ağırlaşma felan olmadı aksine çok hafif ve yumuşacık erken yağlanıyo ama olsun kullanmaya değer bence kullanmak isteyenlere tavsiye ederim