Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Liquid Silk Gloss Sıvı Saç Kremi

Kruczynski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
43
1
36
İstanbul

merhaba kızlar. aranızda bu ürünü kullanan var mı? eğer varsa memnun mu öğrenmek istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunun sarısından kullandım şimdi bu verdiğin linktekinin aynısını kullanıyorum hatta bitmek üzere. Kokusu güzel saçı parlatıyo şekillendiriyo bunların dışında merak ettıgın ne varsa sorabilirsin.Ama bu bittiğinde sarısından alıcam o daha güzeldi

Islakkende sıkılabilir ama ben kuruyken sıkıyodum dışarı cıkmadan önce mesela sıkıp şekil verip çıkıyodum

Bende kullanıyorum güzel kokuyo,yumuşak yapıyo ama çok sık kullanmayın aynı zamanda saçta döküyo çünkü.

saç mı döküyo? benim zaten saç dökülme sorunum var :/ bunu da sırf içinde keratin olduğu için aldım. iki günde bir yıkıyorum saçımı ve yıkadıktan sonra sürüyorum fazla mı sizce

glissin sıvı sac kremlerinden 5 10 tane alıp bitirmişimdir. sarı ve turuncu şişe en iyileri bence. sadece uzun süreli kullanımlarda saclar kuruyor malesef. kuruma basladıgı zaman zeytinyagı bakımları uygulayn kısa sürede düzelme olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…