Şampuan ve Saç Kremleri gliss saç bakım serisi?

hangi seri?

• Ankete Katılan
    44

bende buna benzer bişey yaşadım oil nut. şampuanı yoktu bende şampuan olarak total repair, krem ve sıvı saç kremi olarak oil nutr. aldım çok memnunum hemen hemen aynı görevi gören ürünler aynı markanın da olunca hiç bir sorun olmuyor çok memnunum saçlarımın nemini geri kazandırıyor tabii yaptığım son işlemden sonra 4 kutu falan kullanmam gerekecek :))

Son düzenleme:

evet nem olarak iyi ama o maske sacımı cok yağlandırdı haftada bir kullanmanı tavsiye ederim :82: nasıl 4 kutu ben anlayamadm

evet nem olarak iyi ama o maske sacımı cok yağlandırdı haftada bir kullanmanı tavsiye ederim :82: nasıl 4 kutu ben anlayamadm

saçım okadar yıprandı ki bu seriden 4 kutu bitirsem anca kendine gelir demek istemiştim canım :) çok memnunum saçlarımın uçları çok kuruydu biraz biraz toparlandılar bakalım inş. düzelir

saçım okadar yıprandı ki bu seriden 4 kutu bitirsem anca kendine gelir demek istemiştim canım :) çok memnunum saçlarımın uçları çok kuruydu biraz biraz toparlandılar bakalım inş. düzelir

Heee anladım şimdi biraz toparlar ama yağ dengesini iyi ayarlaman lazım. Yani sürekli maskesinden kullanma cokta sürme ben o dertten muzdaribim günde bir saç yıkıyorum.

Heee anladım şimdi biraz toparlar ama yağ dengesini iyi ayarlaman lazım. Yani sürekli maskesinden kullanma cokta sürme ben o dertten muzdaribim günde bir saç yıkıyorum.

evet haklısın maskeyi bi yapcan bi yapmıcan anca o şekilde dengelenebilir benim saç diplerimden yana bi sorunum yok normal saç tipine girer ama uçları kupkuru saç tipi varsa ona girer işte banyodan önce ben sürekli saçlarımı bitkisel yağ karışımımla yağlıyorum 2-3-4 saat falan bekletiyorum yıkıyorum oda baya etkili oldu kırıklarda en azından kırıklar gitmesede o keçe gibi görüntüden kurtuldum bi nebzede olsa gliss total repair şampuanı çok iyi hiç kırıksız normal saçı olan biri krem kullanmadan sade şampuanını kullansa yeter yani okadar iyi nemlendiriyo çokta hafif

Şampuanın total repair 19
Saç kremim Oil nutritive (maske kadar yoğun bi krem maske olarak kullanıyorum çoğu zaman)
Sıvı saç kremi Oil nutr.

Son düzenleme:
kizler benim saclarim cok ince telli bir kere düzlestirsem hemen kiriliyor banyodan cikinca fönlemiyorum bile artik

Gliiss'in hangi serisini önerirsiniz ?

total reparier 19 mu yoksa oil nutrivitemi ??

Gliss ultimate repair maske kullanıp memnun olan var mı alsam mı acaba

Son düzenleme:
bende Oıl nutrıtıve durulanmayan saç kremini total repair n şampuanını kullanıyorum ilk başta etkisi yok gibi ama sonraları kırıklar azaldı gibi geldi bana

Arkadaşlar ben oil nutritive şampuan kullandım ve hiç memnun kalmadım.Kesinlikle her saç tipine uygun değil.Saçı yumuşaklaştırıyor evet ama kullandıktan sonra saçımı hiç temiz hissedemedim baya yağlı gibiydi.Bunun dışında eminim herkes bu sorunu yaşamamıştır ama ben yaşadım saçımı bu şampuanla yıkadıktan sonra taradığımda elimde bir tomar saç kaldı.Ne yapacağımı şaşırdım,kaldım öylece.Kesinlikle bu olaydan sonra saçıma sürmedim.Güzel koktuğu için duş jeli niyetine kullanıyorum.Ama dediğim gibi "saç tipine göre farklılık gösterebilir" .Bana sorarsanız tavsiye etmem.Elinizde bir tomar saçla aynanın karşısında kalakalmak çok kötü bir duygu ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…