- 16 Nisan 2011
- 662
- 13
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Ben karar veremedim ne gibi fark var durulanan saç kremleri ile bu sıvı saç kremi arasında acaba? Sadece şampuanını alıp çıktım Gliss in...
Daha sıcak suyla yıkamış olabilir misin ? sıcak su, aşırı sıcak fön yapıyor elektriklenmeKızlar şu an bunları kullanıyorum ilk şampuanı kullandığımda sertlik hissettim ama daha dolgun görünüyordu. İkinci yıkamamda daha yumuşak oldu, sanırım saçın şampuana alışma süreci fakat saçlarımda elektriklenme sorunu oluştu. Sizce neden olabilir ?![]()
![]()
Her zaman ki sıcaklıkta yıkadım çok sıcak suda yıkamıyorum ılık ayarlıyorum ama aynı oldu elektrikli uçuş uçuş rahatsız oldum bayaDaha sıcak suyla yıkamış olabilir misin ? sıcak su, aşırı sıcak fön yapıyor elektriklenme
Evde başka şampuanın varsa onları yıka bir kaç sefer eğer duzelirse şampuan çok kurutuyordur kazak şampuanı yaparsın glissiHer zaman ki sıcaklıkta yıkadım çok sıcak suda yıkamıyorum ılık ayarlıyorum ama aynı oldu elektrikli uçuş uçuş rahatsız oldum baya
söylediğinizi denicem ve aklıma bir de şu geldi olabilir mi acaba dedim ben sadece şampuanı alıp çıktım aynı serinin saç kremini kullanmıyorum diye sorun olmuş olabilir miEvde başka şampuanın varsa onları yıka bir kaç sefer eğer duzelirse şampuan çok kurutuyordur kazak şampuanı yaparsın glissi
Sanmıyorum canım, her şampuan herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef, büyük ihtimalle saçına yaramamıştır. Bende elektriklenme sorunu yapmıştı farklı bir serisi yıllar önce, tararken cozurduyordu resmen garipti, bugüne kadar beğenerek kullandığım tek ürün shealı saç kremi oldu, şampuanları pek benim saça uyumlu değil..söylediğinizi denicem ve aklıma bir de şu geldi olabilir mi acaba dedim ben sadece şampuanı alıp çıktım aynı serinin saç kremini kullanmıyorum diye sorun olmuş olabilir mi