ya canım açıkçası yumuşaklığı mesele değil onun gene bi yolunu bulurum da şu onarma işini yapsa bana yeter biliyo musunEvet bende siyah seriyi kullanıyorum uzun zamandır.
Saçlarım çok kuru yağ dengesini sağladı bende.
Ayrıca maskesi çok iyi geldi yumuşacık ve parlak saçlar
şu avonun şampuanı iyi gelmişti bna bademyağlı bi dene istersen canım hem yumuşak hem parlak yapıyor saçı iyi gelir inş..fiyatı ve boyutuda iyibende siyah şampuan ve maskeyi kullanıyorum maskesi harika ama yinede buna rağmen kuruyunca dolaşıyo saçım başka yumuşacık yapan şampuan varsa glisin söylerseniz sevinirim kırmızısınıda kullanmıştım çok sert yapmıştı shea yağlısını aldım çok döktü
şu avonun şampuanı iyi gelmişti bna bademyağlı bi dene istersen canım hem yumuşak hem parlak yapıyor saçı iyi gelir inş..fiyatı ve boyutuda iyi
onuda deneyeyim bari ev şampuan mezarlığı gibi hangini kullansam yıkayınca yumuşacık ama kuruyunca dolaşık parmaklarım içinden geçmiyo:))
ya canım açıkçası yumuşaklığı mesele değil onun gene bi yolunu bulurum da şu onarma işini yapsa bana yeter biliyo musun
bak saç kestirme günü geldi kırıklarımı alsam mı diye dolanıyorum gene ortalarda
Gliss çok başarılı kuru saçlarda tavsiye ederim. Ama belli bir süre sonra etkisini kaybediyo sonra da dove kullanabilirsiniz dönüşümlü olarak. sonra tekrar gliss+dove+gliss+dove :)
ben pembe şampuanını kullanıyorum. siyah saç kremi ve siyah maskesini.saçlarıma gerçekten iyi geliyo.
evet gliss gerçekten çok iyi bana çok yaradı
dove un hangisi iyi canım :26: ben sabununu kullanıyorum ama
şampuan krem filan denemedim daha
Onarıcı terapi serisi güzel dove un canım lacivert olan şampuan krem maske.Bi de şampuanına bal koy bi tatlı kaşığı koydum süper. ve de mutlaka saçın için son durulama suyuna yaklaşık 1 litre su içine 2 yemek kaşığı kadar göz ayarıyla yapabilirsin elma sirkesi koy. inanılmaz yumuşaklık ve parlaklık veriyo. bu sirkeyi dün denedim ilk kez süper bişe yaaa. saçlarımı görünce inanamadım:)
tamam canım çok tşk ederim şu sirke uzun zamandır aklımdaydı aslında
seninde tavsiyenle ilk fırsatta denicem..
canım sirkeyi bende denedim sanki derim soyuldu elime pul pul bi şeyler geldi ama sonra sirkenin derinlemesine temizlediğini fark ettim. geçenlerdede sadece turplu su döktüm saçıma 1 buçuk saat beklettim açtıgımda saçlarım acaip yumuşak olduu:) sirkeden sonuç alamassan bunu denemeni öneririm:))
canım çok tşk ederim aslında uzun zamandır sarımsak filan kullanmıştım
onu temizleme açısından iyi olucak sirke
bu arada şu köklü bitkilerin diyeyim çok yararı oluyo mesela havuç da ööle
daha önce turp kürü uyguluyodum ama istikrarlı olmadığımdan etkisini görememiştim
tabi bu dediğim saçım uzasın diyeydi ama senin dediğini de kesinlikle aklıma yazıyorum denicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?