- Konu Sahibi almagester06
-
saol canım ben de onarıcı olanını kullanıyorum memnunum,bazen kremlemeden sırf bununla bile saçımı açabiliyorum..bir dahaki sefere sarısından alıcam bakiyimgamyoncuiremsu
ben sarısından kullanıyorum =) sacımı rahat taramam dısında biseyi varmı pek gözleyemedim ama ii bişey gibi eger sac dökülmemin nedenini bulmazsam bu kremi suçlamaya devam edicem yanlız...
inşallah bundan değilidr canım
takipteyimsengözlerimebaksanab
ama bu sorunu yasayan bi kaç kişi daha vardı onlarda yazmıslardı döküyo diye... mirmirmirmir
glisi saçının diplerine sürmediğin sürece dökülmeye sebep olmaz,saçın dibine sürülen şampuan dışındaki kremsi her madde dökülmeyi arttırıyo,oradaki gözenekleri genişlettiği için.çam terebentin dökülmeye çok ii geliyo şampuanına atabilirsin bi ölçekyerimseniben
glisin sampuanını verdi kozmetikteki kız renk koruyucu sampuanını onu kullanmaya basladım sac boyam hemen akmasın diyebenneyaptımki banyodan cıkıncada kremi sıkıyorum saclarıma diplere degdirmiyorum ama sprey sonucta illaki geliodur:uhm:.. belki gliss bana yaramıyodur olamazmı.. kremi olmasada sampuanı yaramıyodur belki.... -tatlicadiarzu-
ben bi kac yıkama ara vereyim eski sampuanıma döneyim bakalım ne olcak
buldum ne yapacagımı gliss kremi eski sampuanımla deneyip öyle gözlicem sonucukaydirigubbakcemile3
takipteyimsengözlerimebaksanab
ama bu sorunu yasayan bi kaç kişi daha vardı onlarda yazmıslardı döküyo diye... mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?