Şampuan ve Saç Kremleri Glıss ultımate repaır saç maskesi :((

simla_t95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
54
0
96
Malatya
Merhabalar. Ben artık saçlarımı dert ede ede bir hal oldum. Oldukça gür ve sert saç tellerim var. Ayrıca çabuk yağlanıyorlar. Katlı kestirdiğim için saçlarımda fazla oldğundan bir ara rahatsız oldum ve sürekli saçlarımı düzleştirmeye başladım. Bilinçsizce ütülediğim bile oldu. Şuan saçlarımda bugüne kadar nerdeyse hiç kırığı olmayan biri olan benin saçları kırıklarla dolu ve YANIK bir halde. Yanık dediğim saç şeklim dalgalıydı fakat şuan ne oldu belli değil ve çok yıprandılar. Bende bu saç maskesini kullanmak istiyorum ama tereddütte kaldım. Çünkü o kadar çok şey denedim ki param çöpe gitti ve yeni bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Aranızda kullanan memnun kalan yada kalmayan var mı? LÜTFEN YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR (

Ben kullanmadım ama bir blogda işe pek bi yaramadığını okumuştum ama kişiden kişiye değişebiliyor. Benim saçlarım belimi geçiyor tam bi uzun saç hastasıyım bu yüzden kestirmek istemiyordum hiç. Ama uçlarından kırıklarıni aldirmaya başladim. Kuaföre gitmenede gerek yok. 3 hafta bir banyoda uçlarından eşit bi şekilde azcık kes. Gerçekten çok işe yarıyor. Hangi ürünü kullanirsan kullan mucizevi bir sey bekleme en sağlıklı yol bu :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkurler canim ilk bi kuaforde kestireyim saclarim cok gur oldugundan kndim kesmeyi beceremeyebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…