Saç Şekillendiriciler Gliss Ürünleri Hakkında Bilgi

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.153
408
İzmir
arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar bugün gidip glissin Oil butritive sıvı saç kremi (sarı renkte), Color protect sıvı saç kremi ( sıvılaştırılmış keratin içeriyo pembe renkte) ve Lıquıd silk gloss 3 dkda onarıcı bakım kürünü aldım . henüz kullanmadım fakat gliss ürünlerini kullananlar genellikle memnun ben bunu anladım forumdan. yinede bu ürünleri kullanmış olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

maske ve sıvı saç kremlerinden birinin resmini ekledim olumu olumsuz tüm yorumlar arkadaşlar

gliss'in saç kremleriden çok memnunum. saçımı yumuşatan tek marka bu canım.

gliss ürünleri için genelde çok iyi yorumlar okudum bugün kuru saçlar için olan gliss total repair 19 şampuan ve durulanmayan saç kremini aldım... ikisi birlikte satılıyordu ve kampanya nedeniyle 11 lira ya aldım... şampuanını henüz kullanmadım fakat sıvı saç kremini bir saçımın bir kısmına sıktım diğer kısmına ise başka bir ürünün sıvı kremini sıktım...

sonuç: diğer saç kremi saçımı sertleştirdi yapış yapış yaptı... gliss sıvı kremi yumuşacık yaptı üstelik yapışkanlıkta yok :))))))))

saçlarım çok kuru bugüne kadar denemediğim ürün kalmadı ama gliss saçıma çok iyi geldi... şampuanını henüz kullanmadım kullandığımda sonucunu yazarım..

aldığım ürünler bunlar

benim kuru sert saçlarıma çok iyi geldi bu :)))

buda şampuanı henüz kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…