• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi globozoospermi sorunu yaşayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok teşekkürler cevaplarınız için.

Biz bir yıldır bekliyoruz. Şimdi doktor aşılama deneyelim, bir aşılama daha yapalım, biraz daha bekleyelim vs. diyor. Boşa mı bekliyorum yoksa bir anlamı var mı bilmiyorum. Bir kez özel bir hastanede, üç kez devlette üniversite hastanesinde ve bir de tüp bebek merkezinde test yaptırdık. İlk dördünde globozoospermi ile ilgili bir bilgi yoktu. Sadece tüp bebek merkezindeki sonuçta globozoospermi çıktı. Test yaptırdıkça kafamız da karışıyor. Ankara'da iyi bir laboratuvar önerisi olan varsa paylaşabilir misiniz?
Merhaba Ankara Hacettepe de yaptırabilirsiniz testi biz orda yaptırdık ve kesin sonuç yüzde yüz globozoospermi

Arkadaşlar merhaba, buraya yazmak için çook uzun süre bekleyenlerdenim. Eşime %98 globozoospermi tanısı koyuldu. Ve kaç doktorla görüştüysek pek umut verici konuşmadılar. Bu ikinci tüp bebek denememiz bugün kanda gördük çok şükür darısı keseyi görmekte ve kucağımıza almakta. Size söylemek istediğim tek şey pozitif olun lütfen her gün yarım saat yürüyüşler yapın, protein ağırlık beslenin her gün haşlanmış yumurta ve yoğurt vs.. ilk tüp bebek denememizde strese bağlı yumurta sayımızda oldukça azdı. Bu sefer eşim de ben de oldukça sakin ve umutluyduk çok şükür her şey olumlu ilerledi. Embriyolarımız donduruldu. 🙏 dilerim bu acıları hiç kimse çekmez. İnşallah Allah ım herkesin kucağını doldursun. Sağlıklı sıhhatli

Back
X