Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Ben yoktum birkaç gündür. Bebek görmeye geldiler onun hengamesi ile uğraştım durum. Muhtemelen kilo da aldım. Ödem falan da tutmuşumdur kesin. Birkaç güne de geri dönerim inşallah. Ne güzel ilk hedefime ulaşmıştım. Şimdi geri aldım galiba

iyi akşamlarrr
Sabah: 1 yumurta hindi füme salatalık domates zeytin
Ara: Türk kahvesi kayısı
Akşam: bütün gün dışarda olduğum için tavuk tantuni dürüm ve şalgam tükettim.
Çayın yanında protein bar yedim 🌸

Ben yoktum birkaç gündür. Bebek görmeye geldiler onun hengamesi ile uğraştım durum. Muhtemelen kilo da aldım. Ödem falan da tutmuşumdur kesin. Birkaç güne de geri dönerim inşallah. Ne güzel ilk hedefime ulaşmıştım. Şimdi geri aldım galiba
Verirsin beybiiiii hayat her zaman inişli çıkışlı takma

benim ki de hep kendinin benden çok zayıf olduğunu düşünüyordu, sen zayıflamışsın demek yerine ben kilo aldım seni geçtim dedi kfkddkksd.
Pes artık ya 🤣 Benimki de göbekli biraz ama onun dışında çok zayıf bir kadın. Sürekli çok zayıfladığını söyler her fırsatta onun zayıflığını konuşmamızı istiyor. Halbuki doğuştan şanslı kilo alamayan tiplerden eşim de aynı çünkü ordan biliyorum.

Geçen ay beni gördüğünde sen kilo almışsın demişti 😂 ağızlarından şer damlıyor 🙈 seveni yok bu meretin
Ahahaha yok yok normalde çok iyi anlaşırız niye öyle deme ihtiyacı hissetti bende anlamadım sanırım doğurunca hemen tığ gibi olmamı bekledi 😂
benim ki de hep kendinin benden çok zayıf olduğunu düşünüyordu, sen zayıflamışsın demek yerine ben kilo aldım seni geçtim dedi kfkddkksd.
Ay o daha fenaymış ya 😂

Herkese selamlar, kahvaltıda 1 yumurta+ 1 yumurtanın beyazı (haşlanmış), semizotu, lorlu ve kuru erikli, cevizli salata
Arada protein bar, sütlü filtre kahve
Akşam pirinç pilavı, kuzu İncik, salata
Günlerdir sabah 5 gibi uyandığımdan enerjim az ama yürümeyi deniycem 💪🏻

Sabah 2 yumurta, avokado(sanırım avokado alerjim var🥲), 3 çeri domates, tohum ekmek, 1 tatlı kaşığı humus
Öğlen ceviz ve hurma
Akşam et suyuna mercimek çorbası, alabalık, kuşkonmaz

Sabah 1 kase bakla çorbası
Arada 1 muz
Akşam da böyle bişi, içinde yeşillik avokado yoğurt ve kırmızı biberli sos, yeşil mercimek az peynir ve et şiş. Spontane bir tabak işte 😁

iyi akşamlarrr
Sabah: 1 yumurta hindi füme salatalık domates zeytin
Ara: Türk kahvesi kayısı
Akşam: bütün gün dışarda olduğum için tavuk tantuni dürüm ve şalgam tükettim.
Çayın yanında protein bar yedim 🌸
dünü ekledim kızlar

Herkese selam kahvaltıda dışardaydım, 1 dilim ekmek üstü çırpılmış yumurta, zeytin, yeşillik yedim.
Arada 3-4 kayısı, 1 avuç badem ve sütlü kahve
Akşam bezelyeli tavuk, cacık yedim bebişimi uyuttum şimdi yürüyüşe 🫡

İyi akşamlarrr,
Sabah; patatesli yumurta, hindi füme, salatalık domates zeytin şekersiz helva
Ara: Türk kahvesi hurma
Akşam; sebze çorbası, fırında balık ve salata

İyi akşamlar kızlar sabah yulaf lapası orman meyveli (3y kaşığı yulaf ile)
Öğlen iş yerinde yemeğe gittik, 2 tek köfte tırtıkladım+ayran
Akşam işten çıkmadan 1 muz
Daha yemeyecektim ama eve gelince temizlik yaptım çok acıktım dayanamadım 😑 çavdar ekmeğinde tavuk sandvic yedim, 2 dilim ekmek ile

Back
X