Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabiBayramda kilo paylaşmak neden ya?
Ben haftaya paylaşsam olabilir değil mi?
Ay neden öyle olduO kadar saçma bir bayram geçirdim ki. Ne sarma yiyebildim, ne baklava.. Bir sonraki bayrama daha 10 ay var![]()
Ya bu bayram herkeste bir şey vardı galiba, oğlan hasta oldu ondan bana geçti hiçbir şey anlamadım bu bayramdan benO kadar saçma bir bayram geçirdim ki. Ne sarma yiyebildim, ne baklava.. Bir sonraki bayrama daha 10 ay var![]()
Biz memlekete gittik. Orda da bir düzen tutturamıyoruz. Bir kv Bi annemgile git gel. Bebiş de hiç durmadı, ben de rahatsızlandım midemden. Bayram gezmesi bile yapamadık.Ay neden öyle oldu
Ya bu oğluşlar niye böyleYa bu bayram herkeste bir şey vardı galiba, oğlan hasta oldu ondan bana geçti hiçbir şey anlamadım bu bayramdan benbide bugün işe geldim aklım çocukta hiç kendimi veremiyorum
![]()
Benim oğlanda henüz diş yok ama alt iki diş yeri şişmiş sanırım patlayacakBiz memlekete gittik. Orda da bir düzen tutturamıyoruz. Bir kv Bi annemgile git gel. Bebiş de hiç durmadı, ben de rahatsızlandım midemden. Bayram gezmesi bile yapamadık.
Ya bu oğluşlar niye böylebizimki 6. Dişe zorluyor