- 20 Ocak 2010
- 49.845
- 196.415
- 1.123
- 44
Geçen rüzgar carpti galiba yavrum az kırıklığım var dudaklarimda uçuklu bugun daha iyiyimneyin vardı bibişkommm iyi misin
Orenda dün atmayı unutmuşum bacım 110 yapmıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen rüzgar carpti galiba yavrum az kırıklığım var dudaklarimda uçuklu bugun daha iyiyimneyin vardı bibişkommm iyi misin
Orenda dün atmayı unutmuşum bacım 110 yapmıştım
Anamm dikkat et kendine yav hep nazar degiyo bence sana gözleri çıksın inşallahGeçen rüzgar carpti galiba yavrum az kırıklığım var dudaklarimda uçuklu bugun daha iyiyim![]()
Ay sofi seninkide mi hasta geçmiş olsun,Kahvaltı: yok
Ara: yok
Öğle: çokoprens
Akşam:tavuk pirzola, salata, mercimek çorbası.
Allah'ım kimsenin bebişi hasta olmasın![]()
Bizim de gün içinde hep 37, 37.5 falan. Gece 38 çıkıyor. Calpol asla içmiyor. Dr grip başlangıcı ve azı diş dediAy sofi seninkide mi hasta geçmiş olsun,benim bebeğimin ateşi 2 gündür düşmüyor meğer enfeksiyon yüksekmiş antibiyotik başladık bakalım 38.5 altına düşmedi hala aynı
![]()
Gece 39 üstüne çıkıyor ya oğlanın ateşiBizim de gün içinde hep 37, 37.5 falan. Gece 38 çıkıyor. Calpol asla içmiyor. Dr grip başlangıcı ve azı diş dedibugün de iştahı yok hiç
Size de çok geçmiş olsun. Enfeksiyon zor tabi. Allah acil şifalar versin inşallah kuzucuklaraGece 39 üstüne çıkıyor ya oğlanın ateşiyine de çok şükür diş olsun başka bir şey olmasın bizimkinin ilk defa böyle ateş çıktı bu zamana kadar
![]()
İştahım hiç gitmiyor benimGünaydın
Hiç düzgün beslenemiyorum yaya yiyemiyorum ya da yediklerim sağlıksız şeyler oluyor
Bayadır hastayım ben, regl de oldum pek dikkat etmedim yediklerime o yüzden gelmiyorum buralarakikelomo sen nerdesiiiiiiiiiiin
heeeey dün kimse rapor vermemiş ceyo ve ben hariç
Yapman bööööyle bugün uğrayın buraya![]()