• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Orenda Orenda
Kahvaltı: omlet, krem peynir, tam buğday ekmeği 1 dilim
Öğlen: grubun gezmeci kadını olarak yine misafirlikteydim🤭 küçük 1 dilim kıymalı su böreği, yarım rulo pasta, 5 yaprak sarması
Akşam: etli wrap
Akşam sonrası: latte
Yarın hepimiz -‘leri görelim inşallah bol bol 🫶🏻

Orenda Orenda
Günaydınn ☕☕☕
Oraya bir 53.85 yazmanızı rica edeceğimmm😌😌

Eklentiler

• IMG_2515.webp
    IMG_2515.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 26
Merhabalar 🌸
Kahvaltı öğlen yemeği bir gibi olmuş oldu 🙃 2 dilim beyaz ekmek, domates salatalık 1 yumurtadan omlet 8 9tane patates kızartması 1 dilim hellim peynir ve cay
Ara öğün turk kahvesi ve bir küçük avuc çiğ kuruyemis
Akşam: şehriye corba bezelye yemeği yoğurt 4 yk bulgur pilavı olacak nasipse
Bu hafta spora çok vakit ayıramadığım için ceza olarak 2 saat salona gideceğim🤣 suyu da 2 litreye tamamlamaya gayret edicem 🙂

Günaydın, çocukla uğraşırken kahvaltıyı çekemedim.
Kahvaltı: salatalık hindi füme 1 dilim yumurtalı ekmek zeytin ve biraz patates kızartması aldım tabağıma
Ara öğün yapmayabilirim şu an çok tokum.
Akşam da yine mercimek ve fasulye yemeği düşünüyorum 🥹

Arada züber ve sade filtre kahve. 30 dk da göl kenarında miss gibi bir yürüyüş 💃
Eki Görüntüle 3579372 Eki Görüntüle 3579374

Orenda Orenda

Bugün arkadaşlarla dışarıda olduğumuz için çok düzenli yiyemedim.

Kahvaltı hariç yediklerim;

Yarım muz
1 incir, 1 ceviz
5-6 dilim peynir
2 küçük tortilladan lahmacun
Domates, marul

Selam kızlar sabah ve iki ara öğün. Akşama da az bişey kıymalı makarna yicem😑 üstüne yürüyüş yapacağım sabah + görmemek için

Orenda Orenda
2. Hafta 6. Gün
Kahvaltı: mantarlı kapyalı omlet, peynir, zeytin, yeşillik, tahin pekmez, 1 tatlı kaşığı çikolata 2 dilim ekmek
Ara:1 sb kefir, 1 çk fındık ezmesi, bir lokmacık ekmek
Akşam: tavuk döner, 3 4 parça ince lavaş, ayran salata

Bu sabah tartılmıştım 73.2 gelmişti. Yarın ne olcak acep 🤔

Ben yarın tartıda kac kilo almışim onu merak ediyorum :KK70:
Bu arada etli patatesli bir yemek yedim akşam
Öglen yoğurt hıyardı kahvalti zaten es geçiyorum biliyorsunuz

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
5 zeytin
Minik.beyaz ekmek
Bir lac çatal peynir

Ara
Yarım muz, tahin

Akşam
1 kepçe erişteli mercimek çorba
2 Biber 1 kabak dolması ( iç harcı yeşil mercimek, karabudayli)

Sonra komşuda biraz ceviz badem gün kurusu

Selamlar,
Bugün programs uyamadım. Hiç hesapta yokken arkadaşlara kahvaltıya gittik.
Patatesli yumurta
Salatalık domates
1 dilim ezine peyniri ve çeyrek simit yedim

Öğleden sonra 2 top dondurma 🥹🥹

Akşam da sanıyorum 300gr civarı et yedim.

Sabah 8.30dan 22.30a kadar dışarıdaydık, aşırı yoruldum, egzersiz yapamadım.

Sabah
Bir domates bir salatalık 2 sivri biber 2 yumurta yarım avokado ve peynir

Öğle ve akşamı birleştirip bir tabak bulgur pilavı yedim sebzeli.
2 dilim de kek yedim
Nevossss Nevossss monoi monoi sarisin ve kotlu sarisin ve kotlu immzaben immzaben Infinite Soul Infinite Soul Safransari Safransari KendineRenkli KendineRenkli Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi kikelomo kikelomo Y Yagmurkan dünün puanlarinizi ekliyorum 🥰

Günaydın güzel kadınlar yine bir tartı günü🥰aşırı motive oluyorum iyi ki bu gruba katılmışım 🩷🩷🩷Bel ölçüm 2 hafta önce 90 dı sabah 87 çıktı göğüs ölçüm 100dü 98e düşmüş alt göbek 105di 103e düşmüş basen ölcmuyorum popom vücudumda en rahatsız olmadığım yer zaten küçük 😂😂
20250420_105346.webp

Günaydın güzel kadınlar yine bir tartı günü🥰aşırı motive oluyorum iyi ki bu gruba katılmışım 🩷🩷🩷Bel ölçüm 2 hafta önce 90 dı sabah 87 çıktı göğüs ölçüm 100dü 98e düşmüş alt göbek 105di 103e düşmüş basen ölcmuyorum popom vücudumda en rahatsız olmadığım yer zaten küçük 😂😂Eki Görüntüle 3579624
Ay ne güzel tebrik ederim 🥰

Ay ne güzel tebrik ederim 🥰
Bu topigi kurup motive ettiğiniz için ben teşekkür ederim aylardır spora gidiyorum kasımdan beri ama istediğim motivasyonu yakalayamiyordum. İşten geliyorum 3 yaşında kızım var eşimle paslaşarak çok kısıtlı saatlerde biseyler yapmaya çalışıyoruz🙂 bu arada size bisey sormak istiyorum haftaya pazar evlilik yildönümümüz eşim bir yere rezervasyon yaptırmış muhtemelen o gün yemeği abartmasamda alkol alacağım cumartesiye kadar kacamaksız ilerlemeyi düşünüyorum tartıyı cumartesi versem olur muuuu😂🥰🥰🥰

Back
X