• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Sabah protein bar+Türk kahvesi
Öğlen tam buğday lavaşinda sandviç
Akşam sebzeli kinoa+tavuk sote

Eklentiler

• 1000011541.webp
    1000011541.webp
    53 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000011593.webp
    1000011593.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000011596.webp
    1000011596.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 11
Sabah 1 yumurta, beyaz peynir, 4-5 zeytin, 1 dilim öavdar ekmeği ve bol yeşillik yedim. Arada bi minik kuru pasta yanında latte,sonra acıkınca yarım züber yedim. akşam köfte ve 3 kaşık makarna yanında minik bi zeytinyağlı tabağı.

Sabah: kahve + kuru meyve
Kahvaltı: domatesli biber,zeytin,hindi füme,salatalık, tahin-pekmez,yeşil çay,ekmek
Ara: muz üzerine fıstık ezmesi ve 10 adet çiğ badem
Akşam: 2 adet haşlanmış but+ salata
Eğer açlığım olursa çayın yanına züber yerim
Birde kahvaltıdan sonra 20 dk leslie yaptım

Ben de Leslie muadili bir beyefendi buldum onu yaptım 30 dk.
Kahvaltı : mantarlı omlet, yeşillik, tahin pekmez, peynir, 1 dilim ekmek, çeyrek avokado
Öğlen: 1 küçük dilim fit brownie (buradaki tarif), sütlü sade kahve
Akşam: dünden kalanlar+ kurutulmuş yeşil fasulye 1 dilim ekmek yerim

Merhaba kızlar ben bu ara iştah kontrolünde ciddi zorlanıyorum pes etmek istemiyorum hayırlısı 😔
Kahvaltı ; menemen 3 dilim ekmek peynir zeytin salatalık 7 8 adet patates kızartması ve çay
Ara öğün Türk kahvesi
Akşam şehriye çorbası 5 adet köfte salata ve yoğurt yiyeceğim.
1.5 saat spora gittim

Sabah protein bar+Türk kahvesi
Öğlen tam buğday lavaşinda sandviç
Akşam sebzeli kinoa+tavuk sote

Bugun kiymali yumurta, muz, hindi fume, yesil zeytin, pirzola, pirinc pilavi, yarim nutybar. Azda patlamis misir. Orenda Orenda

Sabah 1 yumurta, beyaz peynir, 4-5 zeytin, 1 dilim öavdar ekmeği ve bol yeşillik yedim. Arada bi minik kuru pasta yanında latte,sonra acıkınca yarım züber yedim. akşam köfte ve 3 kaşık makarna yanında minik bi zeytinyağlı tabağı.
immzaben immzaben Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi Nevossss Nevossss Hawky Hawky Y Yagmurkan dünü ekledim kızlar

Günaydııın kızlar 🐣
Orenda Orenda dün yediklerimi ancak yazıyorum, gece kızım uyumadı, unutmuşum yazmayı
Kahvaltı: yarım simit, yunurta, peynir, 3 zeytin
Öğle: latte
Akşam: 4 kaşık basmati, 5 kaşık kuru fasülye, salata
Ara: sütlü kahve, 3 kaşık tatlı

Back
X