- 20 Kasım 2024
- 1.415
- 6.700
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duyan gelmiş gibi olmuşBugun kiymali yumurta, muz, hindi fume, yesil zeytin, pirzola, pirinc pilavi, yarim nutybar. Azda patlamis misir.Orenda
Anlamadim kiz nasil yaniDuyan gelmiş gibi olmuş![]()
Hiç bilmiyorum canım:/
Yani bir ordan bir burdan yemişsin gibi olmuş demek istedim.Anlamadim kiz nasil yani![]()
Sabah: kahve + kuru meyve
Kahvaltı: domatesli biber,zeytin,hindi füme,salatalık, tahin-pekmez,yeşil çay,ekmek
Ara: muz üzerine fıstık ezmesi ve 10 adet çiğ badem
Akşam: 2 adet haşlanmış but+ salata
Eğer açlığım olursa çayın yanına züber yerim
Birde kahvaltıdan sonra 20 dk leslie yaptım
Ben de Leslie muadili bir beyefendi buldum onu yaptım 30 dk.
Kahvaltı : mantarlı omlet, yeşillik, tahin pekmez, peynir, 1 dilim ekmek, çeyrek avokado
Öğlen: 1 küçük dilim fit brownie (buradaki tarif), sütlü sade kahve
Akşam: dünden kalanlar+ kurutulmuş yeşil fasulye 1 dilim ekmek yerim
Merhaba kızlar ben bu ara iştah kontrolünde ciddi zorlanıyorum pes etmek istemiyorum hayırlısı
Kahvaltı ; menemen 3 dilim ekmek peynir zeytin salatalık 7 8 adet patates kızartması ve çay
Ara öğün Türk kahvesi
Akşam şehriye çorbası 5 adet köfte salata ve yoğurt yiyeceğim.
1.5 saat spora gittim
Sabah protein bar+Türk kahvesi
Öğlen tam buğday lavaşinda sandviç
Akşam sebzeli kinoa+tavuk sote
Bugun kiymali yumurta, muz, hindi fume, yesil zeytin, pirzola, pirinc pilavi, yarim nutybar. Azda patlamis misir.Orenda
Sabah 1 yumurta, beyaz peynir, 4-5 zeytin, 1 dilim öavdar ekmeği ve bol yeşillik yedim. Arada bi minik kuru pasta yanında latte,sonra acıkınca yarım züber yedim. akşam köfte ve 3 kaşık makarna yanında minik bi zeytinyağlı tabağı.
Bence etmeliyiz en azından haziran sonuna kadarhem tartıya hem de 1 hazirana az kaldıııı, hazirandan sonra devam ederiz dimiiiii hep beraber![]()
bence de hedeflerimize ulaşanna kadar kısa kısa hedefler koyarak edebilirizBence etmeliyiz en azından haziran sonuna kadar![]()
ekliyorummGünaydııın kızlar
Orenda dün yediklerimi ancak yazıyorum, gece kızım uyumadı, unutmuşum yazmayı
Kahvaltı: yarım simit, yunurta, peynir, 3 zeytin
Öğle: latte
Akşam: 4 kaşık basmati, 5 kaşık kuru fasülye, salata
Ara: sütlü kahve, 3 kaşık tatlı
Ben hedefi 65 yazdım ama benim 60 olmam lazım hamile kalmadan önce 60 kg olmuştum. Şimdi regl oldum bakalım tartıya nasıl yansıyacakhem tartıya hem de 1 hazirana az kaldıııı, hazirandan sonra devam ederiz dimiiiii hep beraber![]()