• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Selamlar
Sabah kahve ve kuru incir
Kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmeği, zeytin salatalık hindi füme, biraz patates kızartması ve domatesli biber
Ara: henüz bir şey yemedim yeşil çay içmeyi düşünüyorum
Akşam: mercimek çorbası salata közlenmiş kırmızı biber

Diyetisyenden geldiimm 💃🏻
Geçen hafta cuma günü öğle yemeğinde sonra gittiğim için diyetisyende kilo 73.9 çıkmıştı. Bugün 71.5 😍😍😍
Veee hepsini yağdan vermişim :KK49::KK71:
Harika tebrik ederim peki bu iki tartıda tok mu? Bir de sen evde tartılıyor musun orayla aynı mı çıkıyor?

Harika tebrik ederim peki bu iki tartıda tok mu? Bir de sen evde tartılıyor musun orayla aynı mı çıkıyor?
Sabah 9 da kahvaltı yaptım 12 buçukta tartıldım. 10dan sonra bir şey yiyip içmedim.
Valla sabah 72 çıkmıştım yarım kilo fark var diyetisyenle

Selam kızlar. Dünküleri yazmamışım sanırım. 1 mayıs tatildi malum. Evde olunca kız krep istedi yaptım. Çeyrek avokado, 2-3 parça süzme peynirle 1 krep yedim.
Öğleden sonra acıkınca granola bar aldım ama malum marka yoktu. Aynısıdır zannettim ama içinde glikoz şurubu varmış🥲🥲
Akşam 3 kaşık pirinç pilavı ve ızgara et.

Bugün de kahvaltıda muzlu, fıstık ezmeli yulaf lapası yedim.
Öğlen 20dk koşu bandı, 10 dk eliptik yaptım.
Şimdi pide yicem 🥹🥹🥹

Merhabalar
Sabah sirkeli ve limonlu 1 bardak su ile güne başladım
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
Öğlen yemeği tam anlamıyla faciaydı işlerden dolayı biraz geç gittim yemekhaneye sadece pilav patates corba kalmıştı:((( 1 kase ezogelin corba 3 adet elma dilim patates ve 1 dilim ekmek yedim
Ara öğün; 6 adet çağla ve 7 tane çiğ badem
Akşam ; 1 kase mercimek corbası bol yeşillikli salata 10 adet istavrit balık yedim
Şimdi sade Türk kahvemi içiyorum 😋eşim spordan geldikten sonra devir teslim töreni ile kızımı emanet edip 1.5 saat spora gideceğim 💃

Bu arada bu hafta çok müthiş bisey yapmaya başladım kendimi kutluyorum😀
Gece 1.30 2 gibi yatardım ev toplama, ertesi günün yemeğini pişirme vs derken. Bu hafta en geç 00.00 da yatağa girdim kendimi çok daha dinlenmiş ve iyi hissettiğimi farkettim ☺️☺️

Sabah yolda olduğum için mecburen 3 peynirli haşhaşlı bi sandviç yedim. Öğlen 2 yumurta, peynir,çeyrek avokado bol yeşillikli bi salata, arada acıkınca 8-10 Fındık.
Akşam çok saçma sapan 2-3 sarma, havuç tarator, 1 içli köfte 2-3 kaşık yoğurt yedim. Kongre bitti düzenime dönücem yarından itibaren çok amin inş 😅😅

Bu arada bu hafta çok müthiş bisey yapmaya başladım kendimi kutluyorum😀
Gece 1.30 2 gibi yatardım ev toplama, ertesi günün yemeğini pişirme vs derken. Bu hafta en geç 00.00 da yatağa girdim kendimi çok daha dinlenmiş ve iyi hissettiğimi farkettim ☺️☺️
Doğru yapıyorsun, kilo vermek için de erken yatıp uykuyu almak çok önemli.

Y'akşamlaar
Kahvaltı : omlet, çeyrek avokado, peynir, domates salatalık, biber, yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara: züber + kahve
Akşam: fırında kanat, 4 5 dilim patates, salata
Ara: 6 7 kuru dut, yeşil çay yapacağım bebiş uyusun da

Doğru yapıyorsun, kilo vermek için de erken yatıp uykuyu almak çok önemli.
Bir türlü yapamıyordum malesef 7 de evde oluyorum yemek kızımla biraz etkinlik uyku saati banyosu spor var birde eşimle işleri paslaşsakta ucu ucuna yetişiyor buna da şükür ☺️ birde herkes yattıktan sonra telefona takılı kalınca saat geçip gidiyor 🫠

Bir türlü yapamıyordum malesef 7 de evde oluyorum yemek kızımla biraz etkinlik uyku saati banyosu spor var birde eşimle işleri paslaşsakta ucu ucuna yetişiyor buna da şükür ☺️ birde herkes yattıktan sonra telefona takılı kalınca saat geçip gidiyor 🫠
İşe başlamak beni bu yüzden ürkütüyor 😔😭

İşe başlamak beni bu yüzden ürkütüyor 😔😭
1 yıl izin kullandım. Annelik ve çalışma hayatı birlikte yorucu olsa da işimi seviyorum o yüzden bir işe yaradığımı hissetmek bana iyi geliyor. 1 sene boyunca kızımla cook mutluydum ama kendimi unutmuştum...Daha kaliteli vakit geçiriyoruz özlemek iyi geliyor önemli olanda bu zaten sadece anne kimliğimiz dışında bizimde bir hayatımız var 🩷

Eve gelme saatin geçmiş 😕 Allah kolaylık versin. Benim en büyük şansım 5 buçuk gibi evde olmam.

Kilo hedefine yaklaşan tüm arkadaşları tebrik ederim, daim olsun 😻
Benim menüleri toparlamam lazım ama şu havalardan mıdır nedir bilmiyorum ev işini bile zorla yapıyorum
Kahvaltı: mantarlı omlet, biraz peynir, salatalık, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle: sade türk kahvesi, 2 parça çikolata
Akşam: biber dolması, yoğurt
Ara: yarım muz

Dünü yazmadım herhalde ben de,
Sabah yulaf lapası+kahve
Ara da 1 bar kahve
Öğlen tavuklu bowl( yeşillik, basmati, mısır, köz biber, yoğurt, avokado sos vs)
Akşam 1 kase havuç çorbası(tavuklu şehriyeli)

Eklentiler

• 1000011646.webp
    1000011646.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000011667.webp
    1000011667.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000011687.webp
    1000011687.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 12
Back
X