- 4 Ağustos 2017
- 2.729
- 9.929
- 158
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooooooooo e bu çok iyiiiiiiiiiii, tebrik ederimmmmDiyetisyenden geldiimm
Geçen hafta cuma günü öğle yemeğinde sonra gittiğim için diyetisyende kilo 73.9 çıkmıştı. Bugün 71.5
Veee hepsini yağdan vermişim![]()
Harika tebrik ederim peki bu iki tartıda tok mu? Bir de sen evde tartılıyor musun orayla aynı mı çıkıyor?Diyetisyenden geldiimm
Geçen hafta cuma günü öğle yemeğinde sonra gittiğim için diyetisyende kilo 73.9 çıkmıştı. Bugün 71.5
Veee hepsini yağdan vermişim![]()
Sabah 9 da kahvaltı yaptım 12 buçukta tartıldım. 10dan sonra bir şey yiyip içmedim.Harika tebrik ederim peki bu iki tartıda tok mu? Bir de sen evde tartılıyor musun orayla aynı mı çıkıyor?
Doğru yapıyorsun, kilo vermek için de erken yatıp uykuyu almak çok önemli.Bu arada bu hafta çok müthiş bisey yapmaya başladım kendimi kutluyorum
Gece 1.30 2 gibi yatardım ev toplama, ertesi günün yemeğini pişirme vs derken. Bu hafta en geç 00.00 da yatağa girdim kendimi çok daha dinlenmiş ve iyi hissettiğimi farkettim![]()
Bir türlü yapamıyordum malesef 7 de evde oluyorum yemek kızımla biraz etkinlik uyku saati banyosu spor var birde eşimle işleri paslaşsakta ucu ucuna yetişiyor buna da şükürDoğru yapıyorsun, kilo vermek için de erken yatıp uykuyu almak çok önemli.
İşe başlamak beni bu yüzden ürkütüyorBir türlü yapamıyordum malesef 7 de evde oluyorum yemek kızımla biraz etkinlik uyku saati banyosu spor var birde eşimle işleri paslaşsakta ucu ucuna yetişiyor buna da şükürbirde herkes yattıktan sonra telefona takılı kalınca saat geçip gidiyor
![]()
1 yıl izin kullandım. Annelik ve çalışma hayatı birlikte yorucu olsa da işimi seviyorum o yüzden bir işe yaradığımı hissetmek bana iyi geliyor. 1 sene boyunca kızımla cook mutluydum ama kendimi unutmuştum...Daha kaliteli vakit geçiriyoruz özlemek iyi geliyor önemli olanda bu zaten sadece anne kimliğimiz dışında bizimde bir hayatımız varİşe başlamak beni bu yüzden ürkütüyor![]()
Eve gelme saatin geçmişBir türlü yapamıyordum malesef 7 de evde oluyorum yemek kızımla biraz etkinlik uyku saati banyosu spor var birde eşimle işleri paslaşsakta ucu ucuna yetişiyor buna da şükürbirde herkes yattıktan sonra telefona takılı kalınca saat geçip gidiyor
![]()