benim 159 boyum ya167 bana 54 yetiyor hadi 52 de olur daha azına gerek yok gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 159 boyum ya167 bana 54 yetiyor hadi 52 de olur daha azına gerek yok gibi![]()
Öyle olmuyor ki canımm geçenlerde ben bu grupta bir foto paylaştım herkesin bedeni kiloyu çok farklı gösteriyorrbenim 159 boyum yasenin hedef 52yse benim 45 falan olması lazım
ama benim de hedef 52
Evet burgazdayım, sana tartılmaya geleyim miMemlekette misin, benim evde var![]()
Ders mii, ne için?Napıyosunuz kızlar? Ders çalışmam lazım ama feci sıkıldım, kaytarıp duruyorum![]()
Hahahah oluuur, tartı bahane olur amaEvet burgazdayım, sana tartılmaya geleyim mi![]()
Yükselmek ve daha fazla maaş içinDers mii, ne için?
Güzel olur ya ama sen zahmet etme hiç, dışarıda içelim, evler yanıyor valla hiç durulmuyorHahahah oluuur, tartı bahane olur amakaave içeriz
Allah kolaylık versin o zaman inşallah başarılı olursun sınavdaYükselmek ve daha fazla maaş için![]()
Evet cidden öyle tamam ayarlayalımGüzel olur ya ama sen zahmet etme hiç, dışarıda içelim, evler yanıyor valla hiç durulmuyor![]()
Ben de 55.8 çıktımGünaydın 55,9 çıktı. Ucundan da olda 55 sınırına giriş yaptım![]()