- 18 Ekim 2014
- 8.046
- 37.664
- 748
Zalım ve fit kadın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zalım ve fit kadın
Akrepler candırZalım ve fit kadınNeyse yarı akrep olduğun için seviyom seni. Ben şüşko şüşko da severim.
Yeme kismina çok iyi uyum sağlıyorum da spor da bir türlü süreklilik sağlayamadım. Halledicez inşallahAkrepler candırzalımım ama çok fit sayılmam ama toparlicaz hep birlikte
![]()
Sonuçta birsey yapiyorsunYeme kismina çok iyi uyum sağlıyorum da spor da bir türlü süreklilik sağlayamadım. Halledicez inşallah![]()
OlmazBugün ben pazara gittim geldim üç saat yol yürüdüm Buda spor sayılır bence hem pazar arabamı çekerekte kol kaslarımı güçlendirdim gabul olur mu![]()
Peki gece el ayak çekilince squatımı yapsam yazsam o gabul olur mu
OlurPeki gece el ayak çekilince squatımı yapsam yazsam o gabul olur mu![]()
Ay bilmiyorum ki bibim yaSquat dediğinde sanki 5 saat programina göre yapin her gün arttırarak ilk gün zaten uzun sürmez ki kaç adet olacak
Kız nasil bilmiyorsun ne yapicaksin oyle kendi kendine dur bakim biAy bilmiyorum ki bibim ya![]()
Bugün kafam pek yerinde değil bildiğim şeyleride bilmiyorum desem yeridirKız nasil bilmiyorsun ne yapicaksin oyle kendi kendine dur bakim bi
Tamam bunu uygulayayım dimiMisal böyle bebem
Yani bi yerden basla sen napicaktın kiTamam bunu uygulayayım dimi![]()
Amann işte sadece in kalk in kalk işte güccük bi araştırma yapıp bu gece başlıyorum fotide çekeyim mi ilk gün son gün diyeYani bi yerden basla sen napicaktın ki![]()