- 17 Haziran 2024
- 3.462
- 23.325
- 228
Bilip de bilmemezlik var SısElinde telefon varken hiç birsey bilmiyormuş gibi böyle dolanman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilip de bilmemezlik var SısElinde telefon varken hiç birsey bilmiyormuş gibi böyle dolanman![]()
Aynen aynen in kalk in kalkAmann işte sadece in kalk in kalk işte güccük bi araştırma yapıp bu gece başlıyorum fotide çekeyim mi ilk gün son gün diye![]()
Seviyon mu beniAynen aynen in kalk in kalknapıcam bunlarla ben ya çek kendine çekmiş olursun once sonrasi icin
Amann işte sadece in kalk in kalk işte güccük bi araştırma yapıp bu gece başlıyorum fotide çekeyim mi ilk gün son gün diye![]()
Tabi ki seviyorumSeviyon mu beni
Ben seni seviyom da cici kıss![]()
Yaa tam da bugün ailemle bu konu hakkında ciddi bir konuşma yaptık egzersizlerimi düzenli olarak yapmam gerekiyor. Bugün yaptım diye mesaj paylaşırım o zaman teşekkür ederim çağırdığın için
kara köpke zayıflatıyo mu ciddili?Günooo tonbalıklı yumurtalı sandviç ve köpkee var kahvaltimda![]()
Evet bir haftada 7 kilo verdim benkara köpke zayıflatıyo mu ciddili?
üst üste koyup yeme fikri.....Evet bir haftada 7 kilo verdim benbide kara kedo var bende aman aman o daha etkili
![]()
Hayır sayılmıyormuş bak bana dün öyle söyledi bibişkom ama belki sana istisna olabilirGün içinde bebenin peşinde deli dana gibi koşmak spor sayılsın nolur ahsjdjdjd
Keşke sayılsa da götüm erise yavGün içinde bebenin peşinde deli dana gibi koşmak spor sayılsın nolur ahsjdjdjd
Biri götünü eritir diğeri göt yaparKeşke sayılsa da götüm erise yav