- 20 Ocak 2010
- 49.861
- 196.480
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilonuz boyunuzdan az. Ne güzelGeçen hafta tatildeydim, ben de yarın başlıyorumboy 1.58, hedef 52. Güncel kilo 56.5 maalesef tatilde kilolar alındı
spora ekimde başlıcam ben
Kızz ben başlangıçtan beter olmuştum şimdi yine 57 oldum hahha. Sen naptın hedefe geldin bence
Gûnaydın ohhh afiyet olsunGünaydın, kahvemi aldım ve herkese bol eksili bir hafta diliyorum![]()
Morallerim çok bozuk, moralim bozuk olduğu yetmezmiş gibi bi de devamlı çalışıyorum
Yavrum squat dediğin 2dk lık iş olduğun yerde bile yaparsın serum takarken 2 eğil kalk daaMorallerim çok bozuk, moralim bozuk olduğu yetmezmiş gibi bi de devamlı çalışıyorum![]()
Yapcam, kararlıyım döt istiyorum. 2 güne regl bitiyor, bekle beni dötYavrum squat dediğin 2dk lık iş olduğun yerde bile yaparsın serum takarken 2 eğil kalk daa![]()
Yani göt yatarak olmuyor ondan eminiz hayatına götsüz devam etmek istiyorsans en bilirsinYapcam, kararlıyım döt istiyorum. 2 güne regl bitiyor, bekle beni döt![]()
Ben varya keşke yatsamYani göt yatarak olmuyor ondan eminiz hayatına götsüz devam etmek istiyorsans en bilirsinhala regli diyor ya 20 tane squatın regli ile ilgisi yok sanki halter kaldır dedik
![]()
BuŞunu da söylim spordur ağırlik çalışmaktır regliye çok iyi gelir benim hiç ağrım olmaz ilk gün bile ciddi ağırlık calıştığım oluyor bebek gibi geçiriyorum![]()
Gızımmm per perişan oldummm yeni yeni bacaklarım kendine geliyo merdiven inemiyordum götümün üstüne oturamıyordum yaa
Yav ben biliyorum onu yengenc'le 1 ay yaptık biz ilk zamanlar felaket oluyorGızımmm per perişan oldummm yeni yeni bacaklarım kendine geliyo merdiven inemiyordum götümün üstüne oturamıyordum yaa![]()
Vay beeeYav ben biliyorum onu yengenc'le 1 ay yaptık biz ilk zamanlar felaket oluyor![]()
Ohoo dinlenmeden yapiyor bide