- 20 Ocak 2010
- 50.110
- 198.693
- 1.223
- 44
Ben göremedim fazlalik falan ama sağlıklı duzenli beslenmek her zaman candır insan kendini daha zinde iyi hissediyorBaşladım hee
Biraz fazlaliklar var bibim yavalla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim fazlalik falan ama sağlıklı duzenli beslenmek her zaman candır insan kendini daha zinde iyi hissediyorBaşladım hee
Biraz fazlaliklar var bibim yavalla
Öyle ya biraz saldım yeme düzenimi onu toparlamak istiyorum bende bakalim noliyiiBen göremedim fazlalik falan ama sağlıklı duzenli beslenmek her zaman candır insan kendini daha zinde iyi hissediyor![]()
Mesela bu gari zayıf bibi ona yüklen hep bana yükleniliyoBen de tartilmayi unuttum yarın atarım. Boy 1.65 hedef 58. Başladım ama sabah detox suyumdan içtim henüz bir şey yemedim öğlen yiyeceğim. Aralıklı oruç tarzı gidiyorum yine.
5 kilo fazlam var benim nerem zayıfMesela bu gari zayıf bibi ona yüklen hep bana yükleniliyo![]()
E benimde var5 kilo fazlam var benim nerem zayıf![]()
İşte kuşum ben destekliyom seni ben bişey demedim ki bibi garisi diyo adhdhjdE benimde var![]()
İşte kuşum ben destekliyom seni ben bişey demedim ki bibi garisi diyo adhdhjd
Olsun benim daha fazla var dkdkdkks bunları görünce grubu dağıtasım geliyoZaten burdakilerin hepsinin 3 kilo 5 kilo fazlası var gormedim şöyle 20 kilo fazlasi olani hep şov bunlar yaa![]()
Sus senin o kolon gibi bacaklarinida biliyoruzOlsun benim daha fazla var dkdkdkks bunları görünce grubu dağıtasım geliyo
evet işte o yüzden fazlam var hdfhfhdgSus senin o kolon gibi bacaklarinida biliyoruz(espriyi hatırladın inşallah)
Hadi hadi kilon çok diyin yok demeyin inanırım çünkiTükürüklendikİşte moral motive gaz beyle verilir hahahaha
![]()
Aşırı çokkk ayy o ne öyle zayıfla kizzzHadi hadi kilon çok diyin yok demeyin inanırım çünki![]()
OkAşırı çokkk ayy o ne öyle zayıfla kizzz
Ben sabah birşey yemedim öğlen salata yedim mayonez katmisdim amaHello sabah 1 muz biraz kuruyemiş
Öğlen 100 gr tavuk ızgara ve yoğurt ve 2 uzun galeta