🌟hedef 55 🌟

Pes etme

☆☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.553
2.813
133
30
Hayal ile hedef arasındaki fark eylemdir ..:KK55:
Hayallerimizin gercekleşmesi ümidiyle ..💖💫

Daha önce 65 kiloya inmistim bu defa 55 kilo olana kadar devam

25 Ekim :84.70
26 Ekim :83.90
28 Ekim :83.20
8 Kasım :82.90
10 Kasım :82.50
17 Kasım:81.70
24 Aralık 80.0

Son düzenleme:
Bende 3 kilo aldım🤭ne zaman diyete niyetlensem daha çok yemek istiyorum yaa bu ne biçim bir ruh halii nasıl bir psikoloji 😌

Azmeden başarır kızlar. İsterseniz takımlara katılın.
Yaşım 54. 10 ayda rahatsızlığıma rağmen 32.6 kg verdim. Oluyor yani...
Yeter ki sabır ve istikrarla devam edilsin ve aktif bir hayat surulsun. Kolaylıklar dilerim...🥰

Azmeden başarır kızlar. İsterseniz takımlara katılın.
Yaşım 54. 10 ayda rahatsızlığıma rağmen 32.6 kg verdim. Oluyor yani...
Yeter ki sabır ve istikrarla devam edilsin ve aktif bir hayat surulsun. Kolaylıklar dilerim...🥰
Takımlara katildiydim ama çok kural benim diyetimi kötü etkiliyor o yüzden buradan devam edeceğim . Bu arada harikasınız maşallah çok iyi kilo vermişsiniz. Bende 3 yıl önce falan 15 kilo verdiydim geri aldım ve morelmen çökük durumdayım umarım yine eskisi gibi gider kilolarim ve bu kez geri almam inşallah 🥺

Bu arada kahvaltı öğünlerimi pek paylaşmam çünkü genelde 3 yumurtalı peynir zeytinli 1 dilim ekmekli bir kahvaltım oluyor . Akşam öğünlerimi yazcam ve aksamları olabildiğince az yemeğe calişcam birde böyle deniyim bakalım.

Dün akşamki Menüm
1 kepçe nohut
2 yk pilav
1 kase yoğurt

Spor haftaya başlarım diye düşünüyorum çünkü ev yaptık oraya taşınma telaşımiz var ancak bir haftaya düzen kurarım. Şuanda da reglm biter bitmez tarti fotosu paylaşcam birkaç gün sonra

Takımlara katildiydim ama çok kural benim diyetimi kötü etkiliyor o yüzden buradan devam edeceğim . Bu arada harikasınız maşallah çok iyi kilo vermişsiniz. Bende 3 yıl önce falan 15 kilo verdiydim geri aldım ve morelmen çökük durumdayım umarım yine eskisi gibi gider kilolarim ve bu kez geri almam inşallah 🥺
Sürdürülebilir bir beslenme programı oturtabilirseniz, sorun olacağını sanmıyorum.
Ben ve eşim dengeli ve temiz bir beslenme+ yürüyüş odaklı bir programı hayatımıza entegre ettik. Hiç zorlanmadan kilolarımizı verdik, şu an eşim tamamen korumaya geçti. Ben sakatlığım yüzünden mecburi korumadayim.
Yeniden hareketlendigimde kilo vermeye devam. Zaten hepi topu 4-5 kilom kaldı. 😍

Sürdürülebilir bir beslenme programı oturtabilirseniz, sorun olacağını sanmıyorum.
Ben ve eşim dengeli ve temiz bir beslenme+ yürüyüş odaklı bir programı hayatımıza entegre ettik. Hiç zorlanmadan kilolarımizı verdik, şu an eşim tamamen korumaya geçti. Ben sakatlığım yüzünden mecburi korumadayim.
Yeniden hareketlendigimde kilo vermeye devam. Zaten hepi topu 4-5 kilom kaldı. 😍
Çok geçmiş olsun. Mesela neler yediniz sadece yürüyüş mü yaptınız

Çok geçmiş olsun. Mesela neler yediniz sadece yürüyüş mü yaptınız
Evet sadece yürüyüş yaptık. Benim beyin sapında deformasyon var, o da ciddi dengesizlik yapıyor. Ara sıra nuksediyor. Bu rahatsızlığım fırsat verdiği kadar yürüdüm. Eşim istisnasız hergun yürüdü
Yemediklerimi soyliyeyim. Rafine şeker ve beyaz un. Tuz çok çok az. Örnek menümü de yazayım. Bu dünkü...
Aynı mantık üzerine 63 yaşında ablam da başladı 1 ayda 5 kg verdi. Aç kalmadan, halsiz düşmeden...😉

KAHVALTI ÖNCESİ:

Z.yagli iki kuru incir, 400 ml limonlu su

KAHVALTI:

300 Gr ev yoğurdu+60 Gr tahıl topping, 1 haşlanmış yumurta, marul, salatalik, kapya biber

Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata

250 ml yeşil smoothie+10 Gr chia tohumu

ÖĞLEN:

300 Gr karpuz, 50 Gr beyaz peynir, 2 adet ceviz içi+5 Gr çiğ badem+5 Gr çiğ kaju

Yeşil çay, 1/2 çay bardağı leblebi, 15 Gr siyah kuru üzüm

AKSAM:

Tavuk suyuna, tavuk etli sebze çorbası (350 Gr), 1 buyuk kase yeşil salata, 150 Gr ev yoğurdu

3.5 lt su

Kalori sayan bir program indirdim. Bilgilerimi girdim, listemi almam gereken kalori miktarina göre duzenliyorum. Hepsi bu kadar...😊

Evet sadece yürüyüş yaptık. Benim beyin sapında deformasyon var, o da ciddi dengesizlik yapıyor. Ara sıra nuksediyor. Bu rahatsızlığım fırsat verdiği kadar yürüdüm. Eşim istisnasız hergun yürüdü
Yemediklerimi soyliyeyim. Rafine şeker ve beyaz un. Tuz çok çok az. Örnek menümü de yazayım. Bu dünkü...
Aynı mantık üzerine 63 yaşında ablam da başladı 1 ayda 5 kg verdi. Aç kalmadan, halsiz düşmeden...😉

KAHVALTI ÖNCESİ:

Z.yagli iki kuru incir, 400 ml limonlu su

KAHVALTI:

300 Gr ev yoğurdu+60 Gr tahıl topping, 1 haşlanmış yumurta, marul, salatalik, kapya biber

Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata

250 ml yeşil smoothie+10 Gr chia tohumu

ÖĞLEN:

300 Gr karpuz, 50 Gr beyaz peynir, 2 adet ceviz içi+5 Gr çiğ badem+5 Gr çiğ kaju

Yeşil çay, 1/2 çay bardağı leblebi, 15 Gr siyah kuru üzüm

AKSAM:

Tavuk suyuna, tavuk etli sebze çorbası (350 Gr), 1 buyuk kase yeşil salata, 150 Gr ev yoğurdu

3.5 lt su
Teşekkür ederim

Bu akşam ki menum
Dünden yemek vardı
2 yk nohut
2 yk pilav
1 kase ev yapımı yoğurt
1 kase yoğurtlu çorba

Ev yerleştiriyorum birkaç gün sürecek. Ama yinede dikkat etmeye çalışacağım diyetime
Dün de sabah zeytin Peynir
Peynirberitme 1 dilim ekmek

Ara biriki dilim karpuz

Aksam 2 kase yoğurtlu çorba

Ancak fırsat buldum menu paylaşımına kaldığım yerden devam
Bu sabah
1 dilim tam buğdaylı ekmek
3 çatal pey
1 t kaşığı krem peynir
1 domates 1 salatalık
1 haşlama patates
2 hindi füme