• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

glucophage kullanan varmı?

bbeydam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
345
0
96
İstanbul
glucophage diye bi ilac verdi diyetısyenım insüli direnci icin kiloda verdiriyomus.ama jinekologum bıraktırdı klomenle bırlıkte kullanmak zaralı dedı.glucophage gercekten zayıflatıyomu?ikisini aynı anda kullanan varmı yardımcı olurmusunuzkaydirigubbakcemile5

ikisini birlikte kullanmadım ama görümceme jinekoloğu vermişti bebek tedavisi için 18 kğ verdiakannehir.dayımın kızınada pko dan dolayı vermiş doktoru daha yeni kullanmaya başladı ama oda vermeye başlamış kilocuklarını

ikisini birlikte kullanmadım ama görümceme jinekoloğu vermişti bebek tedavisi için 18 kğ verdiakannehir.dayımın kızınada pko dan dolayı vermiş doktoru daha yeni kullanmaya başladı ama oda vermeye başlamış kilocuklarını

ilacın yanında ayrıce rejim yaptılarmı?yaptılarsa sıkı biir diyet mi?bana da dr. verdi tüp bebek için. şekerden mi şüpheleniyorsunuz diye sorduğumda metobolizmayı hızlandırmak için dedi. ilkini bugün aldım bakalım sonuç ne olacak...

ikisini birlikte kullanmadım ama görümceme jinekoloğu vermişti bebek tedavisi için 18 kğ verdiakannehir.dayımın kızınada pko dan dolayı vermiş doktoru daha yeni kullanmaya başladı ama oda vermeye başlamış kilocuklarını[/QU

bılgılendırdıgın ıcın tskler cnmalkisalkisalkis
insallah bendede ışe yarar kılocuklar gider bebıs gelır.bu ayda klomen kullanıp ara ver dedı drum.kılo verınce daha kolay hamıle kalınıyomus bakalım hayırlısı.

ilacın yanında ayrıce rejim yaptılarmı?yaptılarsa sıkı biir diyet mi?bana da dr. verdi tüp bebek için. şekerden mi şüpheleniyorsunuz diye sorduğumda metobolizmayı hızlandırmak için dedi. ilkini bugün aldım bakalım sonuç ne olacak...

hayırlısı olsun cnm insallah sendede ıse yarar

amin canım insallah. Allah hepimizin işlerini rast getirsin inşallah...bu arada senin kilon kaç sakıncası yoksa???[/

ne sakıncası olacak cnm görünen köy kılavuz ıstemezmısa.s
90 kıloyum 3 ay önce 75 dim cok cabuk kılo alıyorum.
senınde kılo problemın varmı?

ahhhhh ahhh olmazmı ben de kilo problemi var . 85 kiloydum en son 86 olmusumdur.....

kaydirigubbakcemile3 neolacak bızım bu halımız bu kıloyla bıde hamıle kalırsak kac kıloyla dogururuz acaba?ben ılk hamılellıgımde 35kılo aldım100 kıloyla dogum yaptım kızım da 1.5 kıloydu erken dogumsenağlama

kaydirigubbakcemile3 neolacak bızım bu halımız bu kıloyla bıde hamıle kalırsak kac kıloyla dogururuz acaba?ben ılk hamılellıgımde 35kılo aldım100 kıloyla dogum yaptım kızım da 1.5 kıloydu erken dogumsenağlama

ilaca ne zaman başladın? faydasını görüyormusun?

ilaca ne zaman başladın? faydasını görüyormusun?

ben 3 ay dır klomen kullanıyordum glucophage ı jınekologum bıraktırdı bebek olursa zararlı oluyo dedı heralde ıkısı bır arada kullanılmıyoo bılemıyorum.gelecek ay da yumurtam olmazsa glucophage e baslıcam.yanı baslayıp gerı bırakmıstım tekrar baslıcam

valla bana kadın dogum drum verdı klomenle bırlıkte ama ben acıkcası hep aksattım onu.. seker ılacı dıye pek onemsemedım kılo verdırıcenede ınanmadım ama oyleyse hemen baslarım kullanmaya :)

selam kıslar bende glokefeni iki gündür kullanıyorum doktorum kilo verdireceğini ve yumurtalıkları besliyceğini söledi
evet şeker ilacıymış ama hapın bi çok etkisi olduğunuda söledi doktorum 6 ay kullanacakmışım
ayrıca bana şeker yüklemesi yapıldı dğerler normal çıktıkdan sonra bu ilaç verildi
bakalım inşlhh işe yara bu ilaçboshayallersmile

arkadaşlar kilo problemi ciddi derecede olmayıp şeker ilacı kullanan varmı?bide pcosluyum ama önemsenmicek kadar küçükmüş.bu ayda hamile kalmasam kullanmak istiyorum

slm kızlar acaba pko su yada şekeri olmayanlarda bu ilacı kullanıp zayıflayabilirlermi bir bilgisi olan varmı acaba şimdiden teşekkürler....

slm kızlar acaba pko su yada şekeri olmayanlarda bu ilacı kullanıp zayıflayabilirlermi bir bilgisi olan varmı acaba şimdiden teşekkürler....

zayıflama olayı ilacın yan etkisinden kaynaklanıyor. mide bulantısı yapıyor, iştahı kesiyor. ama belli bir süre sonra vücut alışınca bir fark kalmıyor. benim kilo vermemi kolaylaştırdı ancak diyet ve sporla kilo veremiyordum. bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra kilo vermem kolaylaştı sadece. ben de pkoluyum bu arada.

zayıflama olayı ilacın yan etkisinden kaynaklanıyor. mide bulantısı yapıyor, iştahı kesiyor. ama belli bir süre sonra vücut alışınca bir fark kalmıyor. benim kilo vermemi kolaylaştırdı ancak diyet ve sporla kilo veremiyordum. bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra kilo vermem kolaylaştı sadece. ben de pkoluyum bu arada.

cevabın için teşekkürler canım ...

Back
X