cnm ben aksam 6'dan sonra ne yersem yiyeyim zayiflayamiyorum. haftada her gun spor da yapsam. bence her bunye farkli, benimkisi aksam yedigini depoluyor direk, meyve de yesem ve cok az da yesem
ben de 9 aylık evliyim ve evlendikten sonra 4 kilo aldım. boyum 155 kilom su an 50. kemiklerim çok zayıf olduğu için aldığım kilolar kendini çok gösteriyor.çalıştığım için spor yapmaya vakit bulamıyorum açıkçası şu anda yediklerimden de kısmıyorum. ama bu 4 kiloyu vermem lazım. tavsiye edebileceğiniz bi diyet var mı?
kesinlikle ben de böyle sağlıklı bir diyet listesi istiyorum. Zaten çok da kilom yok. Hem kendimi diyette gibi hissetmemeliyim hem de sağlıkla tekrar geri almamak üzere kilo vermeliyim. Yalnız buna da bir türlü alışamadım. Ben oldum olası ana öğünlerde az yiyip aralarda fazla kalorili çikolata gibi besinlerle beslenenlerdenim. Bunu düzgün ana ögünler alarak engellemeliyim. Bu konuda tecrübeli olarak yardımcı olur musun?
pirinç lapasını duyan varmı acayıp kilo yakıyormuş
Kahvaltı:2 kibrit kutusu peynir, 3 ince dilim ekmek, haftada 2-3 1 adet yumurta, 5-6 adet zeytin, yağsız salata istediğin kadar( domates, biber, salatalık..)
Ara Öğün: 1 porsiyon meyve veya çerez
Öğle: 2 yumurta büyüklüğünde et, tavuk, kurubaklagiller.., 8 yemek kaşığı sebze, 4 porsiyon ekmek( ekmek yerine makarna, pilav tercih edilebilir), yoğurt, salata
Ara Öğün:2 porsiyon meyve veya form bisküvilerle birlikte taze meyvesuları, süt
Akşam: Öğlenin eşdeğeri
Ara Öğün:1 porsiyon meyve veya süt
bu sadece bir örnek buna eşdeğer bir şekilde değişiklikler mümkün keyfinize, canınızın istediğine göre..
ZAYIFLAMA KONUSUNDA HER TÜRLÜ SORUNUZA CEVAP VEREBİLİRİM..:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?