Merhabalar
GNC hyaluronic acid tablet kullanıyorum.28 yaşındayım fakat 2 sene içerisinde 2 doğum yaptım yorgunluk ve uykusuzluktan cildim,göz altlarım resmen iflas ettiaraştırdım hyaluronic acid kullanmaya karar verdim.GNC marka aldım günde 1 tablet yemekten önce aksatmadan kullanıyorum 5-6 tane kaldı ve sonuç çok başarılı.Cildimde daha genç bir görüntü yarattı.Bir estetisyen cildinize ne kullanıyorsunuz diye sordu hatta gecen gün çok mutlu oldum çünkü hayatımda ilk defa cildimle ilgili övgü aldım:)GNC den bu kadar memnunken SOLGAR ın daha iyi ve gramaj olarak daha fazla oldugunu duydum acaba onunla mı devam etsem diyorum bilemedim sanırım GNC ile devam ederim...:)
Hepinize sevgiler...
ben kesinlikle solgarın hyaluronic acid ini tavsiye ederim 20 gün civarında kullandıktan sonra sonuç verdiği açık ve net ortada
Solgar hidrolik acid 6 ay kullandım bol suyla içdim hiçbir değişiklik olmadıben kesinlikle solgarın hyaluronic acid ini tavsiye ederim 20 gün civarında kullandıktan sonra sonuç verdiği açık ve net ortada
Solgar tabikiSolgar 3. Ayim ya kirisik kremi de kullaniyorum,goren parlamissin diyo sebep solgar mi kirisik kremlerimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?