- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
Merhaba sevgili bayanlar,
Açıkçası daha konuyu hangi başlık altında açacağımı seçerken büyük sıkıntı yaşadım. Derdimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum :)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu: GO MONGO.. Erkek arkadaşım oldukça takıntılı bir adamdır. Böyle basit garip şeylere takar. Adı geçen mekana gidelim dedi ben de "tamam" dedim. Bu gün gidecektik erteledim. Sıkıntı şu uzun zamandır chopstickle noodle yemedim. acaba bu yetimi kaybetmiş olabilir miyim bu birinci sıkıntım
Neyse bunu bir şekilde hallederim. İkincisi dünya mutfakları soslarıyla alakalı çok fazla bilgim yok ve internette okuduğum kadarıyla, bu mekanda sosu etleri sebzeleri siz seçip pişirmeleri için yolluyormuşsunuz. Bana yardımcı olabilir misiniz?
cehaletim affolunsun lütfen :/ Önerilerinizi dörtgözle bekliyorum. sizleri can kulağıyla dinleyip et ve sos seçimlerimde harfiyen tatbik edeceğim. İlgi ve alakanız için şimdiden çok çok teşekkür ediyorum çok sevgili hemcinslerim :)
Açıkçası daha konuyu hangi başlık altında açacağımı seçerken büyük sıkıntı yaşadım. Derdimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum :)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu: GO MONGO.. Erkek arkadaşım oldukça takıntılı bir adamdır. Böyle basit garip şeylere takar. Adı geçen mekana gidelim dedi ben de "tamam" dedim. Bu gün gidecektik erteledim. Sıkıntı şu uzun zamandır chopstickle noodle yemedim. acaba bu yetimi kaybetmiş olabilir miyim bu birinci sıkıntım