Go mongo..

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Merhaba sevgili bayanlar,
Açıkçası daha konuyu hangi başlık altında açacağımı seçerken büyük sıkıntı yaşadım. Derdimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum :)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu: GO MONGO.. Erkek arkadaşım oldukça takıntılı bir adamdır. Böyle basit garip şeylere takar. Adı geçen mekana gidelim dedi ben de "tamam" dedim. Bu gün gidecektik erteledim. Sıkıntı şu uzun zamandır chopstickle noodle yemedim. acaba bu yetimi kaybetmiş olabilir miyim bu birinci sıkıntım :D Neyse bunu bir şekilde hallederim. İkincisi dünya mutfakları soslarıyla alakalı çok fazla bilgim yok ve internette okuduğum kadarıyla, bu mekanda sosu etleri sebzeleri siz seçip pişirmeleri için yolluyormuşsunuz. Bana yardımcı olabilir misiniz? :( cehaletim affolunsun lütfen :/ Önerilerinizi dörtgözle bekliyorum. sizleri can kulağıyla dinleyip et ve sos seçimlerimde harfiyen tatbik edeceğim. İlgi ve alakanız için şimdiden çok çok teşekkür ediyorum çok sevgili hemcinslerim :):17:

Go Mongo'da o bardan seçme olayı noodle için oluyor canım. Bir açık büfe var. Noodle'ın içinde bulunması gereken malzemeleri koymuşlar sen seçiyorsun oradan. O yüzden çok bilgin olmasına gerek yok. Neyin ne olduğu görülüyor zaten. Noodle'ın kendisi dışında istediğin her malzemeyi içine koyup onlara veriyorsun tabi soslarını da eklemiş oluyorsun. Onlar pişirip sana getiriyor. Et-Tavuk yemekleri menüde açıklayıcı şekilde yer alıyor. Mangolu suflesi çok lezzetli tavsiye ederim.
Sos için tavsiyem krema ve köri sos bu arada.

Son düzenleme:
canım bence hiç kendini kasma çokta bilmiyormuş gibi görünme eger tavuk yiyeceksen köri sos,et yiyeceksenizde mantar sos kullanın derim ben.olurda şu sos dene bu sosu dene derse sevgilinz açıkca faklı tatlara açık olmadğınızı söyleyin.ne kadar gerilirsen o kadar istemeiğin şey yasarsın bence bilmediğin seyleri bugün için deneme :34::34::34:

Zaten büfede yardımcı biri oluyor,neyle hangi sosla yenir söylüyor
Ben bildiğin çatalla yiyorum orada,gördüklerim de bildiğin çatalla yiyordu
En basit aklıma gelen tavuk,mantar,kabak,sarımsak,soğan,mısır üzerine de sos olarak köri,domates sos ve acı sos alabilirsin.noodle a zaten fiks soya sos koyuyorlar,büfede kimse yoksa yardım için sen bir kaşık koy mutlaka.

Son düzenleme:
Back
X