göbeğim bağımsızlığını ilan etti :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
merhaba arkadaşlar.göbeğimle başım dertte.bende basen yok ama devasa bir göbeğim var
diyet yapamıyorum.motive olamıyorum.belim ağrıyor diyede hareket yapamıyorum.nasıl gidicek bu göbek nelere dikkat etmem gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekürler şimdiden.

üzülme arkadaş moralini bozma bendede var ondan:)) herkes hamilemisin diye soruyor yürüyüşle işe başla bence günde 1 saat yeter bide akşam 7 den sonra yemek yeme .bende pazartesi başlıcam yürüyüşe

ah bana sorun birde o göbek derdini napsam olmuyo erimiyo terletici kuşak aldım olmadı yağ eriten yağlardan aldım olmadı mekik çektim olmadı kafayı yiyicem aslında zayıfım ama göbek var doğumdan sonra kaldı artık kocam beni beğenmiyor.arkadaşlar bir çare derdime lütfen

üzülme arkadaş moralini bozma bendede var ondan:)) herkes hamilemisin diye soruyor yürüyüşle işe başla bence günde 1 saat yeter bide akşam 7 den sonra yemek yeme .bende pazartesi başlıcam yürüyüşe

üzülüyor insan ne yalan söylim ben diyete başladım.yada diyet demiyelim de tatlıdr ekmektir onları kestim.bakalım işe yaracak mı.

bunları yaptın ama geçmediyse nasıl gidicek bu göbekler yahu ben tatlıları ve ekmeği kestim bakalım işe yaracakmı.ama hareket yapamıyorum

biryerden başlamak lazım kızlar böyle durdukça olmuyor ben yürüşe başlıcaktım ama iftardan sonra çıkma imkanım yok oruçluykende önermiyorlar . evde yapcaz artık spor ebru şallı iyi aslında onumu takip etsek sonuç alan varmıki

aynı derttem muzdarıpız :S napıvcammmm

arkadaşlar bir arkadaşımız konu açmış yürüyüşle göbeğimden kurtuldum diye işe yaramış bence bizde deneyelim.bu arada sadece spor yeterli değil önce oradaki yağlardan kurtulmamız lazım sonrada kasları sıkılaştırmamız için spor yapmalıyız yoksa erimezmiş yani spor yapayımda erisin diye bişey yok

kendimden nefret etmeye başladım psikolojim bozuldu benim resmen.göbeğim sarkmış gibi nasıl toparlıycam kendimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…