Göbeğim erimiyor :(

Muzeyyen008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
215
0
26
Eskişehir
meraba arkadaşlar bn 1.5 aydır falan diyetteym 8.5 kilo falan vedm ama göbeğimde en ufak bi küçülme yok gerçi vermem gereken 12 kilo daha var ama göbeğim hiç oynamıor böle gitmesinden korkuyorum sporda yapıorum ama banamısın demiyor ne yapmalıyım

maşallah ya nasıl verdin bi buçuk ayda o kadar kilo . neler yaptın da bu kadar kısa bi sürede bu kadar çok kilo verdin

maşallah ya nasıl verdin bi buçuk ayda o kadar kilo . neler yaptın da bu kadar kısa bi sürede bu kadar çok kilo verdin

ya hep kiloluydum zatn ama son zamanlarda iice almıştım son aldığı kilolar hızlı gitti sadece :) suan o kadar hızlı ilerlemio malesef ama olsun :) bn söle bi diyet yaptım diyetisyenim vermişdi bunu bana
sabahları uyanınca mutlaka su içtim
kahvaltıda 1 dilim ekmek biraz peynir haftada 3 gün yumurta yedim haslanmış olarak salatıalık ve domates
öğlen yemeğinde
1 tabak çorba içtim eğer yanında sebze yemeği yersem ekmek kullanmadımm 1 bardak yogurt ve bazen salata (aslında diyet menumde ekmek var ama bn kendm kullanmadım bazn )
arada aksama doğru 3 gbi falan bi galeta yedim
Aksam da aynı öğlen gbi yaptım ama mutlaka 1 dilim ekmek yedim nolursa olsun gecede 1 adet meyve yiyordum genelde elma

bide tuğba özeyın bi fitness videosu var onu yaptım işde böle kilo verdim ve devam ediorum tek sorunum göbeğimm

ayni sorunu bende yasiyorum gecen sene 10 ayda diyete basliyayim dedim 105 kilo idim 65 kiloya dusdum ama göbegim erimiyor 8 aylik hamile kadin gibi karnim sis ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Valla bu göbekler basa bela.Bende 7 haftadir spor yapiyorum...göbekte hic ilerleme yok.. ama spora devam etmeyi düsünüyorum....birde daha önclerde de konu vardi.CLA diye bir ürün var onu deneyebilirsin.ben bir ara iciyordum ama cok kararli degildim.simdi tekrar basladim...Bu Cla nin diger muadili yogurt canim...yani bol bol yogurt yemeliyiz.

bende de ikinci dogumdan sonra gobek kaldi hangi ortama girsem hamilemisin diye soruyorlar. su gobegi eritmenin caresini bulan lutfen beri gelsin bizede anlatsin

kesinlikle ya yapmadığım egzersiz kalmadı yogurt göbek eritiyo artık fenalık geldi yogurt yemekten ana yemeklerin yannda yiyorum ara öğünlerde de tüketiyorum içim dışı yoğurt oldu ama göbeğim duruo

pilates kesin işe yarıyor. ben denemiş biri olarak söylüyorum. düzenli yaparsan 2 haftada filan gözle görülür toparlanma oluyor. ben geçen sene yapıyordum. sonra rejimi bırakınca sporu da bıraktım kiloyla göbekte geri döndü.

Göbek diyetle erimez arkadaşım . Spor yapıcaksın karın sıkılaştırmak için. Bunun dışında mesela yolda yürürken karnını içe çekerek yürü ve nefesini kontrol et. Karnının zamanla sertleştiğini acıdığını hissedeceksin yağlar erimeye o zaman başlıcak ama spor şart.

merhaba arkadaşlar..size deneyimlerimi paylaşayım..ben 162 boyundayım..geçen sene diyet ve sporla 73 kilodan 63 düştüm..ben hayatımda ilk defa kilolu oldum ve zayıflayabildim..ben bu boyda 45 kilo iken bile göbeğim vardı..hatta annem doğduğumda 2.800 gr doğduğumda bile göbeğin vardı diyo..ve dr ileride göbekli olacağımıda sölemişler..ben 2000 yılından beri yazları hariç sürekli spor yapan biriyim..1 sene ara verdim o sırada baya bir dağıttım 73 kiloya çıktım..göbeğim 45 kilo kende vardı 73 kilo ikende..spor yaptığım dönemde sıkılaşıyodu ama hiç öle sıfır bir karnım olmadı..doğuştan gelen bir genetik şanssızlık göbeğim var..bir dr bana sölemişti ne yaparsan yap o göbek sıfır olmaz sen erirsin o erimez..oranda yağ hücrelerin fazla genetik olarak..ancak karın ameliyatı ile sıfır dümdüz olur..liposakşında bile bi süre sonra tekrar o yağ hücreleri dolar ve göbek oluşur dedi..onun için kafaya fazla takmamak lazım..benim annemin baya büyük bir karnı vardı..ameliyatla 2002 ylında aldırdı..şimdi bile sıfır karnı var..bikini giyiyo 65 yaşındaki annem..ve benim annem öle spor yapan biri değil..annemin ameliyattan önce bel inceliği olayı vardı..ama ameliyattan sonra sene içinde yağlar karında değil belde toplanmaya başladı..hiç bel oyuntusu kalmadı annemde..sonuç bu arkadaşlar..çok büyük insanlar ameliyatla aldırmayı düşünsünler derim sonuç çok başarılı..liposakşın tavsiye etmem..deri sarkıntısını ameliyatla alıp dümdüz yapıyolar..dr zaten sölüyo ona göre..ama benim gibi ufak karını olanlar spor ve yoğurt yediklerine dikkat ederk hayatını sürdürecekler...

Son düzenleme:
birde şunu deneme sınama yoluyla keşfettim kendimde..o hafta şekerli ürünleri tükettiğimde resmen karnım büyüyo..o hafta yemeyim baya iniyooo

Ben de ne kadar zayıflarsam zayıflıyım göbek erimiyor. Aslında bi ara spor yapıyordum, o zaman göbek yok olmaya başladı ama sonra sporu bırakınca tekrar herşey eski haline döndü. Diyet falan da yapmıyorum doğrsu, hiç yemek yemiyorum nerdeyse, sadece kahvaltı. Keşke zamanım olsa da tekrar spor yapabilsem ama o zaman sağlıklı beslenmek şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…