O zaman:
Insallah esin pisman olur, seninle barisir, sana yakinlasir,
Rabbim herseyleri gönlüne göre versin,
Insallah Peygamberler hürmetine sende Anne olur, ve mutlu bir evliligin tadini cikarirsin,
Insallah Rabbim hayirlisiyla Esinle mutlu bir yuvaya dönmenizi nasip etsin, hayirlisi degil ise de Rabbim hayirlara vesile etsin.
Insallah Rabbim sizi gören herkesleri size imrendirsin,
Allahim hic bir zaman seni ve Aileni pisman olacak yollara getirmesin,
Allah yüzünü hep güldürsün,
Insallah Rabbim Esin ve Cocuguna ikinize benzeyen orta sekerli bi Kahve tadinda bi Cocuk nasip etsin.
Herseylerin hayirlisini versin, gönlünden gecen herseyin en güzelini hayriyla versin,
Insallah Allah hic bi zaman senin o güzel yüzünü soldurmasin,
Insallah hep gözlerin gülsün,
Allahim Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine o gözlerine, kalbine, ellerine bi nur versin ve Esini sana baglasin.
Kimselerin aranizi bozmaya gücü yetmesin...
Allahim buraya yazdigim duami da kabul eyler, bütün Müslüman aleminin günahlarini affededer, ve eger igne ucu kadar bi iyilik yaptiysan, Rabbim görsün, duysun ve o igne ucu kadar iyiliginin hürmetine gönlüne bi ferahlik verip, dualarimizi en hayirli bi sekilde kabul eylesin (AMIN)
Canim benim cok sagol inan beni cok mutlu ettin suan allah senden razi olsun... benim istedigim sey evliligim bitmesin yuvam yikilmasin esim bosanmaktan vazgecsin pisman olsun...bide anne olayim :) bu yonde benim butun dualarim canim... sende benim icin dua edersen cok sevinirim... allah gonlunden gecen herseyi kabul etsin canim :)