Gobegimdeki cizgi nedir??

Bilmiyorum ki canim... adet oldum normalde cok gelirdi adetim ama bu sefer 2 gunde 1 pedi doldurcak kadar adet oldum.. pedde fazla bisey olmuyodu ama afedersin tuvalete gittigimde geliyodu adetim daha cok tuvalete haricinde fazla gelmedi... anlamadim hicbisey... o cizgi daha belirgin suan... hamile degilim oyle hissetmiyorum da... adetimden 5-6 gun once erken gebelik testi yapmistim negatifti bi daha test yapmadim adet olunca.... adet olan hamile degildir diye
Aa adetin öyle olduysa hamilesindir belki canım. Yerleşme kanaması diyrlar ya öyledir belkide.Bence yrn bi test yap.

Aa adetin öyle olduysa hamilesindir belki canım. Yerleşme kanaması diyrlar ya öyledir belkide.Bence yrn bi test yap.

Canim normal adet gibi oldum... normalde adet donemlerimi cok sancili geciririm ben ama bu defa hicbi sancim olmadi... adetim parcali oldu ama hep oyle olur zaten benim...adetim normal oldu ama 3. 4. Gun yogunlasti o da sadece tuvalete gittigimde fazla geliyodu... adetimin rengi koyu kirmizi ama degisik bi renkti... hamilelik hissetmiyorum bide...sadece bugun oglenden beri kasiklarimin tam ortasinda bi agirlik hissi var... erken gebelik testi dogru cikar diyor bide o yuzden de negatif diye onemsemedim...gobegimdeki cizgi dikkatimi cekiyor sadece...

Bide soyle bisey var nedendir bilmiyorum... kafama da takmiyorum hamilelik dusuncemde yok kendimide dinlemiyorum ama ruyalarim tabirlerine bakiyorum cogunlugu erkek bebek habercisi diyor... garip seyler yasiyorum...ya ben kafayi yiyorum yada biseylar var :)

Bide soyle bisey var nedendir bilmiyorum... kafama da takmiyorum hamilelik dusuncemde yok kendimide dinlemiyorum ama ruyalarim tabirlerine bakiyorum cogunlugu erkek bebek habercisi diyor... garip seyler yasiyorum...ya ben kafayi yiyorum yada biseylar var :)

Öyle demesene tatlim yaaa ?? :)

Nasil dua edelim senin icin bitanem ??? :) Söyleeee... Ben senin icin dua etcem valla... Kafaya koydum :)

Canim benim cok sagol inan beni cok mutlu ettin suan allah senden razi olsun... benim istedigim sey evliligim bitmesin yuvam yikilmasin esim bosanmaktan vazgecsin pisman olsun...bide anne olayim :) bu yonde benim butun dualarim canim... sende benim icin dua edersen cok sevinirim... allah gonlunden gecen herseyi kabul etsin canim :)

Esin ayak yapıyor ne bosanmasi madem bosancak neden beraber oluyorsunuz tüm iplerini eline geçirmek istiyor

_Insomnia_ _Insomnia_ kardeşim, o çizgi psikolojik olarak çıkmış olabilir çünkü 4 ay önce biraz bendede vardı
adetim gecikmişti ve her türlü belirtiyi yaşamıştım hatta göğsümün ucunda kabarcıklar bile çıkmıştı (hamile olan ablamınkiyle birebir aynıydı) ama sonuç olarak hamile değildim enfeksiyon çıkmıştı
Sürekli hamileliği düşündüğümüz zaman beynimiz oyun oynuyor
Bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama benden bir abla tavsiyesi olsun
Eşinle arandaki sorun çözülmeden bebek düşünme derim
Aksi halde ilerde bebeğin de ziyana uğrar ve sen daha çok üzülmek zorunda kalırsın
Ayrıca eşin "ben senden soğudum, seni istemiyorum sevmiyorum" gibi bahanelerle evliliğini böyle bi çırpıda bitirmeyi düşünüyosa ortada ciddi bişey var demektir
Çocuk oyuncağı değil bu
Sen sen ol yinede evliliğini kurtarmaya çalış Allah için..
Güzelce oturup konuşun ve bu nedeni öğrenmeye çalış, sabret ve dua et Allah'tan hayırlısını iste
Allah eşinle aranı ıslah etsin
Ona doğru yolu göstersin inşallah

O zaman:
Insallah esin pisman olur, seninle barisir, sana yakinlasir,
Rabbim herseyleri gönlüne göre versin,
Insallah Peygamberler hürmetine sende Anne olur, ve mutlu bir evliligin tadini cikarirsin,
Insallah Rabbim hayirlisiyla Esinle mutlu bir yuvaya dönmenizi nasip etsin, hayirlisi degil ise de Rabbim hayirlara vesile etsin.
Insallah Rabbim sizi gören herkesleri size imrendirsin,
Allahim hic bir zaman seni ve Aileni pisman olacak yollara getirmesin,
Allah yüzünü hep güldürsün,
Insallah Rabbim Esin ve Cocuguna ikinize benzeyen orta sekerli bi Kahve tadinda bi Cocuk nasip etsin.
Herseylerin hayirlisini versin, gönlünden gecen herseyin en güzelini hayriyla versin,
Insallah Allah hic bi zaman senin o güzel yüzünü soldurmasin,
Insallah hep gözlerin gülsün,
Allahim Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine o gözlerine, kalbine, ellerine bi nur versin ve Esini sana baglasin.
Kimselerin aranizi bozmaya gücü yetmesin...
Allahim buraya yazdigim duami da kabul eyler, bütün Müslüman aleminin günahlarini affededer, ve eger igne ucu kadar bi iyilik yaptiysan, Rabbim görsün, duysun ve o igne ucu kadar iyiliginin hürmetine gönlüne bi ferahlik verip, dualarimizi en hayirli bi sekilde kabul eylesin (AMIN)

Canim benim cok sagol inan beni cok mutlu ettin suan allah senden razi olsun... benim istedigim sey evliligim bitmesin yuvam yikilmasin esim bosanmaktan vazgecsin pisman olsun...bide anne olayim :) bu yonde benim butun dualarim canim... sende benim icin dua edersen cok sevinirim... allah gonlunden gecen herseyi kabul etsin canim :)

O zaman:
Insallah esin pisman olur, seninle barisir, sana yakinlasir,
Rabbim herseyleri gönlüne göre versin,
Insallah Peygamberler hürmetine sende Anne olur, ve mutlu bir evliligin tadini cikarirsin,
Insallah Rabbim hayirlisiyla Esinle mutlu bir yuvaya dönmenizi nasip etsin, hayirlisi degil ise de Rabbim hayirlara vesile etsin.
Insallah Rabbim sizi gören herkesleri size imrendirsin,
Allahim hic bir zaman seni ve Aileni pisman olacak yollara getirmesin,
Allah yüzünü hep güldürsün,
Insallah Rabbim Esin ve Cocuguna ikinize benzeyen orta sekerli bi Kahve tadinda bi Cocuk nasip etsin.
Herseylerin hayirlisini versin, gönlünden gecen herseyin en güzelini hayriyla versin,
Insallah Allah hic bi zaman senin o güzel yüzünü soldurmasin,
Insallah hep gözlerin gülsün,
Allahim Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine o gözlerine, kalbine, ellerine bi nur versin ve Esini sana baglasin.
Kimselerin aranizi bozmaya gücü yetmesin...
Allahim buraya yazdigim duami da kabul eyler, bütün Müslüman aleminin günahlarini affededer, ve eger igne ucu kadar bi iyilik yaptiysan, Rabbim görsün, duysun ve o igne ucu kadar iyiliginin hürmetine gönlüne bi ferahlik verip, dualarimizi en hayirli bi sekilde kabul eylesin (AMIN)

Aminnnn...canim benim cok ama cok tesekkur ediyorum... allah benim icin yaptigin bu duayi kabul etsin insallah... allah senden razi olsun canim inan cok ama cok mutlu ettin beni... cok tesekkur ederim ederim

_Insomnia_ _Insomnia_ kardeşim, o çizgi psikolojik olarak çıkmış olabilir çünkü 4 ay önce biraz bendede vardı
adetim gecikmişti ve her türlü belirtiyi yaşamıştım hatta göğsümün ucunda kabarcıklar bile çıkmıştı (hamile olan ablamınkiyle birebir aynıydı) ama sonuç olarak hamile değildim enfeksiyon çıkmıştı
Sürekli hamileliği düşündüğümüz zaman beynimiz oyun oynuyor
Bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama benden bir abla tavsiyesi olsun
Eşinle arandaki sorun çözülmeden bebek düşünme derim
Aksi halde ilerde bebeğin de ziyana uğrar ve sen daha çok üzülmek zorunda kalırsın
Ayrıca eşin "ben senden soğudum, seni istemiyorum sevmiyorum" gibi bahanelerle evliliğini böyle bi çırpıda bitirmeyi düşünüyosa ortada ciddi bişey var demektir
Çocuk oyuncağı değil bu
Sen sen ol yinede evliliğini kurtarmaya çalış Allah için..
Güzelce oturup konuşun ve bu nedeni öğrenmeye çalış, sabret ve dua et Allah'tan hayırlısını iste
Allah eşinle aranı ıslah etsin
Ona doğru yolu göstersin inşallah

Canim gonegimdeki cizgi belki lsikolojiktir bilmiyorum ama ben bu cizgiyi farkettigimde aklimda hamilelik yoktu... cizgiyi gordugumde bile hamilelik aklima gelmemisti cunku bu cizginin hamilelikte ciktigini bilmiyodum internetten bakinca ogrendim..sonra adet olunca hamilelik ihtimalini aklimdan cikardim...sadece evliligimi dusunuyodum canim hamilelik aklimdan tamamen cikmisti... dun banyoda hala cizginin durdugunu farkettim belirgin bi sekilde... o yuzden hamilelik disinda cikabilir mi onu ogrenmek istiyorum... neden cikti anlam veremiyrum...cunku adet oldum hamile olamam...

Back
X