Göbeğimdeki kızarıklık hakkında

yuppiie

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
558
293
323
iyi akşamlar kızlar pazartesi doktora gidecem ama sizede danışmak istedimmm.
göbeğimin hizasında sol tarafta yaklaşık 50 kuruş büyüklüğünde bir kızarıklık oluştu kabardı üstü beyazladı soyulur gibi oldu. sonra etrafında küçük yeni yeni sinek ıssırığı gibi kızarıklıklar belirmeye başladı ve sonra göbeğimi kapladı o küçük kızarıklar..bir de kaşınıyor sormayın kendimi zor tutuyorum.. sizce ne olabilirrr?

Gül hastalığı olabilir.Halk arasında madalyon hastalığı deniliyor.Benim kolumda çıkmıştı.Madalyon büyüklüğünde kızarıyor ve üstü pul pul oluyor.Sonra da karın bölgemde bir kaç tane çıktı ve sonra sayısız arttı.Bilmiyorum aynısı mı?Geçmiş olsun.

evet aynı hastalık ama benim göbeğimi kolumu komple kapladı ve doktor kortizon hapı verdi kullansam mı bilemedim 1 aylık bir tedavi çok inatçı bir hastalıkmış.

Bana da doktorum 8 haftada geömez dedi ama benim 2 hafta da geçti,hatta doktorum bile şaşırmıştı.Benim tüm karnımı kaplamıştı,kollarımın ve bacaklarımın üst kısımlarında vardı bi de.Kullandığım kremi öneririm.Çok memnun kaldım.Dediğim gibi 2 haftada geçti.Doktorum yazmıştı.Betnovate kre.Tekrar geçmiş olsun.

bende egzama zannederken bunun gül hastalığı olduğunu farkettim
doktorum banada 10 gün kullanacğım losyon ve krem verdi umarım geçer
sizede şifalar diliyorum

Back
X