gobegimi eritemiyorum yardim ve oneriler

medru

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
35
34
18
36
Arkadaslar 70kilodan 80e çıktım biranda basen ve ozellikle gobegimden muzdarip im lutfen önerilerinizi yazin

sıkma canını , zaten kafana taktığın sürece verirsin , önemli olan farkında olabilmek :) öncelikle karbonhidrat değil protein ağırlıklı beslen. koşma ama yürüyüş yap. bir de barfiks çekebilsen mükemmel olur ben bir kez dahi çekemiyorum aşırı zor zaten bir kez çekince bu göbeğinin kastan ibaret olduğu anlamına geliyor. sıkma canını güzelim halledilir yolları var bir sürü :)

Yok barfiks de cektim mekik de cektim yesillik yogunlukta tüketiyorum ama olmuyo

yeşil çay, semiz otu, süt, düzenli kahvaltı
ve yoğurda bolca pul biberi akşamları bir kase
leslie sansone ile evde yürüyüş videoları
ekmek ve şekere küselim...

başarılar dilerim

göbekte yağ varsa iç organlarda da yağ var demektir, bu da tehlikeli.. karatay beslenmesini araştırmanızı öneririm. sporla da desteklemenizi..

Merhabalar benimde biraz gobek bolgemde biraz fazlaligim vardi .Sabah kahvaltisinde 1 dilim tam bugday ekmeinden baska ekmek kullanmadim.Ayrica cay tuketiyorsan sekersiz icmeni oneririm.Sporlada desteklersen super olur.

Canim ben 54 55 kiloyum bel basen gobek hepsi var :( sanirim once biraz kilo verip bolgesel calismak daha yararli olacaktir

BENDE 70 DEN 80
Arkadaslar 70kilodan 80e çıktım biranda basen ve ozellikle gobegimden muzdarip im lutfen önerilerinizi yazin
AYNEN CANIM BENDE 70 DEN 80 DOĞRU GİDİYRUM EN SON 76 GÖRDÜM 3 GÜNDÜR EKMEK YEMEMMEYE DÜZENLİ KAHVALTI YAPMAYA ÇALIŞIRYRM İNŞ DÜŞERİM AMA HİÇ HAREKET ETMİRM HAREKETSİZ YAŞAMDN KİLO ALDM

Back
X