- 6 Mayıs 2024
- 419
- 204
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen gelmiyor yapışmışbez değişimlerinde nemli bir pamukla silin.. zamanla düser. içerideki yaraya yapışöış büyük ihtimalle
Bizde kan yok ya sadece yapışmış yaraya bildiğiniz ip var ip nerden geldi onu da bilmiyorumBenzeri başımıza gelmişti ama göbek deliği kanlıydı baya. Doktor bactroban krem vermişti onu sürüp yumuşatıp öyle çekmiştim.
Teşekkür ederimBence de kendi kendine kuruyunca düşer. Eğer içiniz rahat etmiyorsa bir uzmana gösterebilirsiniz
Bezden yapışmıştı resimleri Büyük ihtimalle zeytinyağı sürebilirsin yumuşatır alırsın sendeKızlar bebeğimin göbek deliğinde ip var gece yoktu bu az önce bez değiştirirken gördüm kıyafet ipi gibi sanki ama ucu yaranın oraya girmiş çekmeye çalıştım gelmedi ne yapmam lazım?
Teşekkür ederimBezden yapışmıştı resimleri Büyük ihtimalle zeytinyağı sürebilirsin yumuşatır alırsın sende
ben aile hekimliğindeki hemsiremize göstermistim ama sonradan doktorumuz da muayene etti içimiz rahat etsin diye. bir sorun olmadı ama. eğer yakınsa direkt cocuk doktorunuza gösterin içiniz daha rahat eder.Aile hekimine insem sağlık ocağına yardım eder mi doktor acaba yoksa direk hastaneye mi gideyim