Göbeğinde ip resimli

nnurrcann

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
419
204
23
Kızlar bebeğimin göbek deliğinde ip var gece yoktu bu az önce bez değiştirirken gördüm kıyafet ipi gibi sanki ama ucu yaranın oraya girmiş çekmeye çalıştım gelmedi ne yapmam lazım?

Eklentiler

• IMG_54497C29-3703-4B5B-8D38-486038656E4B.webp
    IMG_54497C29-3703-4B5B-8D38-486038656E4B.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 52
bez değişimlerinde nemli bir pamukla silin.. zamanla düser. içerideki yaraya yapışöış büyük ihtimalle

Benzeri başımıza gelmişti ama göbek deliği kanlıydı baya. Doktor bactroban krem vermişti onu sürüp yumuşatıp öyle çekmiştim.

Kızlar bebeğimin göbek deliğinde ip var gece yoktu bu az önce bez değiştirirken gördüm kıyafet ipi gibi sanki ama ucu yaranın oraya girmiş çekmeye çalıştım gelmedi ne yapmam lazım?
Bezden yapışmıştı resimleri Büyük ihtimalle zeytinyağı sürebilirsin yumuşatır alırsın sende

Aile hekimine insem sağlık ocağına yardım eder mi doktor acaba yoksa direk hastaneye mi gideyim

Aile hekimine insem sağlık ocağına yardım eder mi doktor acaba yoksa direk hastaneye mi gideyim
ben aile hekimliğindeki hemsiremize göstermistim ama sonradan doktorumuz da muayene etti içimiz rahat etsin diye. bir sorun olmadı ama. eğer yakınsa direkt cocuk doktorunuza gösterin içiniz daha rahat eder.

Back
X