göbeğiniz kaçıncı haftadan itibaren büyümeye başladı.

güzelim benim ilk bebeğimde altı aylıkken hamilelik giydim..bu ikinci bebeğim ama 3.ayda karnım çıkıverdi:uhm::sm_confused:

merhaba benımde 8 haftalıkken bellı olmaya basladı hamıle kıyafetı aldıgımdada 3 aylıktı gobegını sıkıyorsa rahat seyler gıyınmeye bakın dar kıyafette zararlıymıs bebısler ıcın

muescim benimde ilk çocuğum,ben uzun boyluyum bunun etkisi varmı bilmiyorum,ya bu hamilelik konusunda herkes kadın doğum uzmanı çevremde,herkes yorum yapıyor

bende 12.haftadayım daha yeni yeni çıkmaya başladı kızımdaysa 4 aylıkken çıkmıştı

canim ya ben 9+5 haftaligim ama benimki cok belli,
ne yapsam bilmiyorum...:uhm:
ya kizlar akil verin hamile kiyafetimi alsam ,erken mi acaba???
sizler ne yapiyorsunuz????

bende 9 haftalık oldu bugün.hiçbir kıyafetimle rahat edememeye başlayınca kıyafet aldım.oda tayt alıp altıma üstümede uzun dizlerime kadar badi aldım çok güzel oldu.altınada babet giyince çok rahat oldu.Daha erken çünkü hamilelik kıyafetleri için.

muescim benimde ilk çocuğum,ben uzun boyluyum bunun etkisi varmı bilmiyorum,ya bu hamilelik konusunda herkes kadın doğum uzmanı çevremde,herkes yorum yapıyor
sen hamilelikle ilgili bilgisel anlamda soracaklarını bana sor ben sana yanıt veririm ok?? ben bu işin dört yıl eğitimini aldım şekerim..her kadının karnı farklı olur..kimi uzun boyludur,zayıftır,kimi kısadır kiloludur kimi baya yapılıdır...karın da ona göre şekillenir...

kıslar benimde daha yeni olmasına rağmen çıktı çok belli normal kıyafetlerim dar gelio naparım bilmiyorm

benimde çok erken belli olmaya başladı şimdi karnım 8 aylık gibi duruyor daha 6.aya yeni girdim.......

benim 3,5-4 aylıkken başladı çıkmaya ama evde belli oluyodu badilerle iş yerinde bol gömlekler giyiyodum şu an 6 aylığım bol giyiniyorum gene baya bi belli oluyo artık

17. haftamdam bitmek üzere, geçen haftadan beri baya büyüdü sanki göbeğim:) dün dayanamadım hamile pantolonu aldım artık. rahatsız etmeyelim bebeklerimizi dimi sıkışmasınlar içerde. şimdiden çok büyüdü gibi geliyo bana özellikle akşamları daha da şişiyo.

ben 15. haftadayım ama hala göbeğim yok. hatta geçende hastaneye gittiğimde yanlış gelmişsin dediler. normalde insan sevineceği şeye hamileyken üzülüyor ne ilginç:))

Benim de 20.haftadan sonra az-buçuk belli olmaya başlamıştı.Ama hamile olduğuma inanmayan da vardı...Gerçekten insan bu duruma bile sinir oluyor

Ben 6 haftalık hamileyim daha tık yok tabii ki :) Ama inş. kısa zamanda büyümeye başlar

:) ne kadar heyecanlı değilmi azıcık daha büyüsün bebeğim diye insan heyecanlanıyor. ben en son 5 haftalıkken ultrasonda gördükten sonra 11. haftada tekrar görmüştüm gözlerime inanamamıştım ne kadar büyüdüğüne.

walla 28 . haftadan sonra biraz biraz çıktı. yrn doğum yapıcm az önce resim çekildim hala hamiş gibi değilim :) isteyene resim koyabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…