Benimde bir sorum var kızlar..Malum çoooook fazla alınan kilolarla bir hamilelik geçirdim ve karın kaslarım fazlası ile genişledi 4 yıl oldu doğum yapalı ama eski halini almadı gitti.kilo aldımmmı hemen karnımdan almaya başladım malun hazır geniş bir yer var orayı geliştirim diyor vucut sanırım.Neyse şu bele takılan titreşimli kemek şeklindeki aletleri kullananınız varmıdır bölgsel incelme için iidir deniyor mekik çekmeye başladım ama o pörsük bölümlerden nasıl kurtulucam bilmiyorum..
Benimde bir sorum var kızlar..Malum çoooook fazla alınan kilolarla bir hamilelik geçirdim ve karın kaslarım fazlası ile genişledi 4 yıl oldu doğum yapalı ama eski halini almadı gitti.kilo aldımmmı hemen karnımdan almaya başladım malun hazır geniş bir yer var orayı geliştirim diyor vucut sanırım.Neyse şu bele takılan titreşimli kemek şeklindeki aletleri kullananınız varmıdır bölgsel incelme için iidir deniyor mekik çekmeye başladım ama o pörsük bölümlerden nasıl kurtulucam bilmiyorum..
tamam bakarım da aradığımı tam olarak bulabilecekmiyim bakalım çoook yazılar yazılıyor içinde seçmek zor oluyor ..bende yeşil çaya başladım hergün bir büyük kupa içiyorum şekersiz olarak etki edermi ki acep
Ama bütün psişik güçlerimi kullarak, sorunuzdaki gizli öznenin "yeşil çay" olduğuna kanaat getirmiş bulunuyorum. yerimseniben
Bu durumda da cevap:
Sözkonusu çay, yani arkadaşlarımızın bir çoğunun methettiği çay Çaykurun yeşil çayı olup, sıradan/sıralı bütün marketlerimizde bulunmaktadır. Küçük teneke kutuda boy göstermekte olup, fiyatı da yaklaşık 3 lira civarındadır.
.... tabii bütün bu cümleler varsayım üzerine kuruldu.
karni iceri cekip 1 dakika bekletip sonra birakarak baslamistim karin harketlerine..ilk baslarda baya zor geldi ama aklime geldikce yapiyordum..gercekten cok faydasini gordum simdi aliskanlik oldu hep ice cekip yuruyorum arada birakiyorum..karninizdaki farki hissediyorsunuz 2 haftadan sonra
birde mekik cekerken yarim mekik yapmak daha faydali diye duymustum tam mekik beli zorlayabiliyormus
ben 45 ytl ye XXXXXXXXXXXXXXXXXXXdan mekik aleti aldım.öncelri pek çekmiyodum mekik am şimdi yemkelrden sonra 10 taneyle başladım.şimdi yemekten sonra günde 3 kere tok karnına 100 tane çekiyorum.göbüşüm çekildi.zaten beimki şişti.birazcık vardı.şimdi azcık var:)
ben türki cumhuriyetlerden geldiğim için bizim oralardaki hulahoplar ince aliminyumdan yapılmış ve ağırdı oysa türkiyedeki çemberler çok hafif ve çevirmesi zor,dengeyi sağlamak epey güç yani,gerçekten bulacaklar yazsınlar,küçükken çok başarılıydım çevirmekte inşallah yine başarırım,hem çocukluğumu da hatırlarım
ya bisiklet göbek eritmede en az etkili mitatlicadiarzu
ben bisiklet aldım ama daha etkili birşekilde kullanamadım 26 kg verdim doğumdan beri ama hala göbeğim balon gibi duruyor üstelik çok rahatsız edici bir görüntüsü var:1no2:
zayıflamama rağmen yinede o bölge geniş yani sıkı değil bu hulahop işe yararmıki acepfisfisfis
:dance:Komşum XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX adında bir alet aldı. bel, karın bölgesi için birebir.
Arkadaşımın dediği alete baktım pahalı geldi bana.Ben çalışıyorum ve odama fazla kişi gelmez yalnız olduğum saatlerde bilgisayar koltuğumla yapmaya başladım karın bel ve bacak kaslarını çalıştırıyor hissediyorsunuz .Sizde bi deneyin dönen koltuğunuz var ise hem bedava hem de etkili olacağını düşünüyorum. "Koltuğun kollarından kolları yoksa iki taraflı tutunabilceğiniz bir yer masa dolap arası benim ki bacaklarınızı yukarı kaldırıp sağa sola dönüyorsunuz.RED aletiyle aynı mantıkta
Ayrıca tüm arkadaşlarıma verdikleri bilgiler için teşekkür ediyorum.
Ben sezeryan oldum 2 sene oluyor eritemedim "hamilemisin " diye soruyorlar halinize şükredin senağlama
Bahsi geçen yeri bilmiyorum.. Ama ben buldum sonunda hulahupu..
Kızılayda İzmir Caddesine gidin.. Spor malzemeleri satan bir pasaj varmış diye sorun. Herkes gösterecektir yerimseniben
Fiyatı 3 lira olan da var, profesyonel kullanım için olanlar da 35 lira..
Ben şimdilik 3 lira olandan iki tane aldım. Birini kendime, birini de benimkini çalmasın diye köpişime :roflol:
Henüz çevirmeyi beceremiyorum.. Bi'gün becerir miyim onu da bilemiyorum...
Tatlm , bende ilk aldığımda felakettim ki çocukluğumda çevirmeme rağmen :1rolleyes:
Öncelikle rahat çevrilmesi için büyük olması lazım , sonrası zaten geliyor , ayaklarını omuz hizasında açıp sabitlemen gerekiyor , sonra vücudunu hafif kasıp öyle dene çevirmeyi , ben başlarda 3 çeviremezken 128e kadar çıktım ve inan çok etkili :1hug: