haklısın ama boğazımdan kısamıyorum .iştahım çok fazla. spor yaptıkça dahada yiyesim geliyo anlatamam size...
sağol canım iyiki varsınAnlatırsın çünkü bende aynıyım, şu hareketleri yapmasam kaç kilo olurum inan bilmiyorum. Kilo verdiğim sene 48'den 62 kiloya çıkmıştım ben, hemde 2 ayda, sırf inadımdan verdim aldığımı, abur cubura çok düşkündüm ki hala öyle :1rolleyes: canım tıkınmak istediği zaman grissini yiyordum hep yada meyve, hiç kendimi tutamıcaksam yiyodum tabi çikolata falan, başarmak istiyosan yapamam diye bişey dememelisin, kendine olan inancını yitirmeni sağlıyor çünkü, başlarda çok zor oluyor ama bunu hayat düzeni haline getirdim ben, arada kaçamaklarım tabi oluyor kaydirigubbakcemile3 mesela işe akşam yemeği saati 20den önceye çekerek başla, hepimiz yanındayız unutma Şeniz
sağol canım iyiki varsın
bugün bi program yapıp yeniden başlıycam hem spor hem de azıcık diyet
Biz bir takımız ve beraber başarıcaz yeterki kendine güven Şeniz Aklında olsun diye benim programımı yazıyım;
Ben diyet yapmadım kilo verdiğim sene, kendime göre bir yeme düzeni yapmıştım hala o şekilde devam ediyorum; sabahları 2-3 dilim ekmek, zeytin vs. + kahve, arada meyve, büsküvi vs. + yeşil çay, akşam yemeklerim mutlaka 20den önce ve sebze ağırlıklı + kahve, makarna falanda yiyorum ama sebzeler dahil hepsi minimum yağlı oluyor, ilerleyen saatlerde acıkırsam meyve, bisküvi, dondurmavs. yiyorum yada süt içiyorum. İçtiğim şeyler çay vs. hep şekersiz, kola falan isterse canım içiyorum kaydirigubbakcemile3 Tatlı kaçamaklarımda yok değil hani sırnaşık şey
sende benim gibi çok kahve içiyon annaşılankaydirigubbakcemile3 bende sabah öğle akşam kahve+kahve+kahve+bi daa kahve+makarna vs. kaydirigubbakcemile3
sigarayı bıraktım kaşlarımıda kalınlaştırdım 18imde gösteriyom vallakaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
Kahvesiz bir hayat düşünemiyorum benSabah kahveden sonra uyananlardanım :roflol::roflol:
Çok yaşlandın tabi :dilcikar: 18inde gösteriyomuş, hiç utanmıyosun dimi bunu derken :mymeka:
yaa ama didscim ben 6 sene sigara içtimsenağlama
yanii cilt rengim çok kötüydü ve çok yorgun bi ifade vardı ee şimdi o gittikaydirigubbakcemile2
ondan öyle dedim kii:çok üzgünüm:
dids cim cok ozur dilerim bu takimdaki arkadaslardanda ozur dilerim persembe cumanin hareketlerini yazmadim gec olsada yazayimmi bilemedim ne yalan diyim bizim takimda cene calarken unutup atladim coook ozur dilerim tekrar bugunden itibaren duzenli bir sekilde yazayim artik bu duzeni oturtmam lazim hareketimi bitirip hemen yazmaliyim yoksa kaldimi kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?