göbeğinizin çatlamaması için hangi ürünlerden kullandınız..

Selam arkadaslar ben de 16+2 haftalık hamıleyım.Doktorda eczanede calısan ablamda mustela ısımlı kremı onerdıler onu aldım kullanıyorum.Bıraz pahalı ama benım cıldım cok ınce catlamaya musaıt belkı ne yaparsam yapayım catlıycak ama ben daha sonradan belkı kullansaydım daha az olurdu dememek ıcın yıne de aldım.elımden gelenı yapayım da catlarsa artık herseyı yaptım yıne de oldu dıyebılırım. Icım rahat olur en azından

Ben ilk kızımda sadece zeytinyağı sürdüm, hiç göbeğim çatlamadı. İkincisinde de zeytinyağı sürüyorum.Kocaman atletler aldım kendime, banyoya da hani şu sarellenin minik kavanozları var ya, işte onun içine zeytinyağı doldurdum.Sıvıyorum akşam yatmadan. Bi de ben aşırı kilo almadım.ilkinde 12 kilo aldım.Çatlama biraz bünyeyle biraz da alınan kilolarla alakalı bence.Çok hızlı kilo almamak da lazım ki deri esneyebilsin.

Bende 34 haftalık ikizlerime hamileyim bebe yağı ve lierac kullanıyorum 20. haftadan itibaren 29 haftada çatlamaya başladım şimdi göbek deliğimin etrafı bile çatlıyor ve sadece 11 kilo aldım üstelik. Ne kullansanız ne kadar az kilo alsanızda çatlayacaksanız önüne geçemiyorsunuz.

bende de çatlak olmadı hiç.altı kilo aldım belki onunla alakalı belki de bünyeyle falan herhalde.krem falan da kullanmadım eşim mustela getirmiş ama üşencimden onu bile yarım yamalak sürdüm ki yarıdan fazlası duruyor hala.ama bol su içtim.çünkü su içmeyi çoook seviyorum.

ne annemin ne de ablamın çatlamıştı ama benim eşek derim çatladı :1no2: hem de 35.haftada ben çatlamıcak diye sevinirken neyse bebişime bi kavuşayım sağ salim de gerçekten kafama takmıyorum şuan

bende daha 7 haftalık hamileyim herkez çatlar diyo okadar düşünme dyo şimdiden kullanmaya başladım ki vücudum iyice nemini alsın diye ama banada çatlıcakmış gibi geliyo çünkü zaten ergenlik döneminde gelişirken bile popomun üstünde hafif hafif ince çizgiler var yani çatlamaya çok müsaitim şuan bunu çok düşünüyorum ama bi yandanda eminim o küçücük meleği kucağıma aldığım zaman bunların hepsini unutucam inşalllaaaaahhh

bende 23+5 deyim.. 2 haftadır bebek yagı falan suruyordum ama boyle pul pul dokulunce hadı dedım ılerde keske bır krem alsaydım dememek adına liearac aldım ve daha bir haftada yarısı bıttı kı sadece sabah aksam azıcık kullandıgım halde.. ee daha cok var doguma ve bu sekılde hızlı bıterse en az bır 5 kutu gıder bu kremden ve fıyatı bana pahalı geldı.. 75tl..ben arkadasıma sordum o fındık yagı ve kayısı cekırdegı yagı kullanmıs onu denıycem.. ve bol su ıcıyorum.. gunde 3lt kadar..

31 haftalık hamileyim.Bebe yağı ve badem yağı kullandım.5-6 kg almama rağmen çatlamaya başladım malesef

ablam susam yağı ve buğday yağını karıştırıp kullanmıştı hiç çatlağı olmadı şimdi bende başladım 22.haftaya yeni girdim şimdiye kadar 3 kilo aldım.

ben 4. aydan itibaren her akşam zeytin yağı ve badem yağını karıştırıp sürüyorum.
bakalım faydası olacakmı?

bu mustela krem dediğiniz şey eczanelerde mi satılıyor acaba?

evet eczanede satılıyor bi arkadaşım önerdi banada o kullanmış 34 kilo aldığı halde çatlamamış ben daha 10 kilo aldım bacaklarım göğüslerim çatır çatır harita gibi oldum

ilk hamileliğimde bende de hiç çatlak olmamıştı 9 kilo almıştım,zayıftım ve bol su içiyordum
şimdi bilemiyorum çatlar mıyım henüz erken ama karnım bayağı büyüdü baştan önlem alsam belki de iyi olur

ben 40. haftasını bitirmesine sadece 1 günü kalmış müzmin bir anne adayıyım..yaklaşık 4 aydır 2 güne bir yani hemen hemen her banyodan sonra sadece baden yağı kullandım..iyice masaj yaparak gögüslerime ve göbeğime sürdüm. ama şuda var daha gebe olduğumu bile bilmezken günde nerdeyse 3 litreden fazla su içiyordum, mevsimin kış olmasına rağmen. şimdi temmuz ayındayız hala deli gibi su tüketiyorum bebeğimi hala doğuramamış olsamda sonuçta hiç çatlağım olmadı..

Ben 12 sene önce kızımda lierac kullandım hiç catlamadım normalde basenlerimde çatlak var catlayacağımı duşünüyordum ama her gün düzenli kullandım gobeğim pürüzsüz şükür.simdi de kullaniyorum netten 3 adet aldım çok uyguna.üztüne başka ürün tanımam.bebek,badem yağı falan fasa fiso.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…