Göbek altında iz?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aşırı moralim bozuk. Dün ağda yaptırmaya gittim kuaföre ve ağda yapan kız tam genital bölgeme ağda yapacaktı ki göbek altımdaki çizgi halindeki hafif kırmızı izi gördü. Sezaryen mı yaptın dedi. Evli değilim ve çocuğum yok. Aşırı bozuldum. Kilo problemim var ve şu an veriyorum 7-8 kilo kadar verdim ama devam ediyorum hala. Alt göbeğimde oldum olası vardır ve sanırım artık alt göbeğimin altındaki iz kalıcı gibi bir şey o göbek gitsede o iz orda olacak önceden çok takmazdım ama kız moralimi bozdu. İleride cinsel hayatım olunca şimdi bu bende travma olur diye korkuyorum utanıyorum. Bu tarz izler yok edilebilir mi acaba çok morali bozuk.

42 kilo falanım o çizgi bende de var.
13 yaşındaki kardeşimde de var. Nedenini bilmiyorum ama var yani.
Gerçekten moraliniz falan mı bozuk ya o çizgi neden cinsel hayatınızı etkilerin, travma yarasın. Benim gözümün altında yarık yara izi gibi birşey vardı (küçükken manyağın biri gözüme sözlük atmıştı ), onu beyazlatıcı kremlere geçirmeyi başardım. Çok takıyorsanız bu tarz kremleri kullanabilirsiniz.

42 kilo falanım o çizgi bende de var.
13 yaşındaki kardeşimde de var. Nedenini bilmiyorum ama var yani.

Bende de oldum olası var neden oluyor acaba ya da geçer mi bu iz ben aslında kendimle barışık bir insanım ama erkek arkadaşımla ileride cinsel hayatımız olunca utanırım beğenmez sevmez diye korkuyorum çok utanç verici evet ama insan karşısındakinin ne düşündüğünü maalesef önemsiyor.
Yalnız değilmişim en azından.

Yok ya, bak üstte yorumumu güncelledim okuyabilirsin. Böyle şeyler cinsel hayatı niye etkilesin sende bir garipsin. Hani çok belirgin birşey olsa diyicem ki evet haklısın ama çok belirgin bir çizgi de değil yani, ağdacının boşboğazlığına uğramışsın. Orada hiç denemedim ama gözümün altında yarık bir yara izi vardı onları beyazlatıcı kremlerle geçirdim, doktora danışıp kullanabilirsin sende. Ama inan bana takacak birşey yok. Dikkat edersen, birçok ünlüde de var o çizgi.

İşe yarar mı acaba kremler. Hemen araştırıyorum o zaman.
Ne bileyim izi çirkin bulur beğenmez çekici bulmaz beni diye.
Evet boşboğaz gerçekten bazı insanlar.

Seven insan bir izden dolayı ilgisini kaybetmez merak etmeyin:))
Öyle olsa çatlağı olan kadınları kimse beğenmezdi, ama gayet de beğeniliyorlar değil mi?
Yaşınız kaç acaba? Bir çiziğin çekiciliğinizi kaybettireceğini düşündüğünüze göre yaşınız küçük olmalı.

Bahsettiğiniz izi tam anlamadım ama lzerle falln bir çaresine bakabilirsiniz sanki.
Mucizeler yaratılıyo artık sosyal medeyada falan görüyoruz hergün.

bende de aynı çizgiden var ama 6 aydır daha farketmedi eşim ben bu kadar sorun etmemiştim bence çok fazla takılma

Yo hayır ya, neden takılsın yani :)
Takmayın öyle insanları, canınızı sıktığınıza geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…