Göbek bölgesinden incelmek istiyorum..

CryStaLBaby

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
11
0
6
İstanbul
Boyum 1.75 Kilo: 67 öncelikle sormam gereken kilom boyum ile orantılı mıdır. Birde asıl öğrenmek istediğim sadece göbek bölgesinden şikayetim var. Dar kıyafet giydiğimde kötü bir görünüm oluyor göbek bölgesinden incelmek istiyorum ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum..:44:

Benim de boyum 1.78 civarı, kilom 67.
Vücut yapıları, etin sıkılığı, su-kas-yağ oranı herkese göre farklı olduğundan kilo/boy oranlarından orantılı ya da değil denmesi zordur.
Orantıyı en iyi siz ve sizi görenler söyleyebilir.
Göbeğiniz varsa, ya da kalçanız sorunluysa zaten orantılı değil demektir, bölgesel çalışırsınız.

Göbek için benim yaptıklarım; eğer yanlar da kalınsa (simitsel oluşum varsa) onları elimde dambıllarla eğil kalk hareketleri ile ezdim.(Sabah akşam 300-500 kez) vileda sopasını ense arkasına koyup ayakta bacakları açıp sağa sola 300-500 kez sabah akşam eski yoğurtçular gibi döndüm durdum :1:
Her gün 5 km yürüdüm. (Bu kısım göbek için nokta atışı olmadı, ama etkisi oldu)
Yanlar komple kemikleşip, füze gibi sadece minik bir göbeğim kaldığında da vurdum kendimi mekiğe :34:
Yarım mekik aleti ile (crunch aleti-crunch hareketi) günde 300-500-1000-2000 artık ne kadar çekebildiydem mekik çektim.

Yenen karbonhidratlar direkt göbeğe, kalçaya gittiğinden de olabildiğince şeker, tuz, un,yağ, makarna/pilav/ekmek, hamurişi, tatlı, abur cubur vs vs yemedim.

Sonuç göbeğim gitti ama şimdi de vücudumum en göze çarpan kısmı kocaman totom çıktı ortaya :27:

Keşke erkek olaydım, yiyip yiyip göbeğimi kaşıyıp "Türk kası bunlar" diyeydim.:1:

Hepimize göbeksiz, totosuz, basensiz, fit ve sağlıklı günler dilerim :10:

paylaşımın için çok teşekkür ederim bahsettiğin hareketleri bende denicem umarım işe yarar git gide kilo alıyorum artık yediklerime dikkat etmem lazım iştah kapatıcı bitkisel çay olarak bildiğiniz bişeyler var mı ve bunların bi zararı olurmu :9:

Canım vücut kitle indeksin 21 küsuratlı çıkıyor. Bu da senin normal kilonda olman demek :32: :nazar: :) ama bölgesel kilondan rahatsızsan ona yönelik egzersizler yaparak bunu halledebilirsin :) istediğin yapıya sahip olursun inşallah :)

amin canım inşallah kurtulcam bu göbekten :43: sanırım tek çarem spor mekik çekmeye başlıcam bugünden itibaren bide bitkisel çaylar denicem inşallah işe yarar herkese çok teşekkürler..:16:

Back
X