göbek derdi....

uumutsuzz

sıraya dizdin bizi zaman.
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
280
9
68
İstanbul
arkadaşlar görüntü itibariyle çok zayıfım. hatta çöp gibiyim. kaşık gibi suratım var. bu konulardan dertliyim tabi.
ama bi başka derdim daha var ki, göbek, yanlar, artık adı neyse.. ya sürekli eşofman giyiyodum da o yüzden mi vücudum alıştı da böle saldı kendini, yoksa düşük bel pantolondan mı(yanların yağlanmasına sebep olduğu söleniyor) oldum. ne oldum anlamadım valla. çöp gibi bişi düşünün. bel ve göbek kapkalın. ay ağlicam ya. çok çirkin bi görüntü.

tavsiyelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlarrr :(

düşük bel pantolonların yanları çıkardığı söylenti ama ne kadar doğrudur bilemem
göbeğiniz varsa ve zayıfsanız spor en etkili çözüm olacaktır bölgesel olarak özellikle profosyonel yardım alarak çalışırsan çözülür
imkanın yoksa evdeki hareketleri dene ama dikkat et ciddi kazalara yol açabiliyor acemice yapılınca
bunun dışında hiç birimiz kusursuz değiliz üst tarafı daha bol giyinebilirsin birazda kusurlarımızı sevmek gerekir

Aaaaa hiç böyle bir şey duymadım kendi zayıf ama göbeği olan..Çocuğun filan var mı.....Doğumdan sonra mı kaldı acaba..:26:
......Şeffaf streç filmler oluyor ya hani göbeği olan kişiler ev de iş yaparken onu sarıyorlarmış ve hareket esnasında göbeğin terlediği için çok yağ attırıyormuş.....Ben de bunu birisinden duymuştum....Deneyebilirsin çok basit bir yöntem sonuçta...

Şeker bel çevresinde yağlanma ve göbek yapar. tatlı ve unlu gıdalarla beslenmek göbek tipi yağlanma ve karaciğer yağlanmasının sebebi

ben 52 kiloyum.boyum 160. sabahları kalktığımda göbeğim yok denecek kadar azken akşam yatmadan önce resmen 4 aylık hamile gibi oluyorum kızlar:) yiyip içtiklerim gaz mı yapıyor anlamadım. sabah bir kalkıyorum inmiş.

Aynı dertten muzdarip olan birisi olarak söylüyorum, yukarıda arkadaş da belirtmiş,
kesinlikle karbonhidrat alımını azaltmalıyız. Ben normalde şeker, çikolata, tatlı yemem
ama ekmek tüketimi yüzünden göbek sorunu yaşıyorum. Bu ara artık ekmeği kahvaltı
haricinde hiç tüketmiyorum. Çünkü hareketsiz işim nedeniyle yakamıyorum ve
karbonhidratın fazlası depo ediliyor.

Bir de sitede arkadaşlar önermişti yoğurt tüketmemi, onu da yapıyorum elimden geldiğince.
Yoğurdun yağ yaktırmak gibi bir özelliği varmış. Hem biz bayanlar için de tüketilmesi gereken
bir gıda zaten.

un, şeker, tahıl tarzı karbonhidratları yediğin an göbeğin çıkar, kesersen kısa sürede gider, zaten insan vucudu bunları yemek üzerine programlı olmadığından bazı insanlarda aşırı göbek ya da şişkinlik yapıyor

arkadaşlar görüntü itibariyle çok zayıfım. hatta çöp gibiyim. kaşık gibi suratım var. bu konulardan dertliyim tabi.
ama bi başka derdim daha var ki, göbek, yanlar, artık adı neyse.. ya sürekli eşofman giyiyodum da o yüzden mi vücudum alıştı da böle saldı kendini, yoksa düşük bel pantolondan mı(yanların yağlanmasına sebep olduğu söleniyor) oldum. ne oldum anlamadım valla. çöp gibi bişi düşünün. bel ve göbek kapkalın. ay ağlicam ya. çok çirkin bi görüntü.

Bnımde ole dsuk bl yapıo emınım artık cunku bska bırsey gıymıyorum

ben 52 kiloyum.boyum 160. sabahları kalktığımda göbeğim yok denecek kadar azken akşam yatmadan önce resmen 4 aylık hamile gibi oluyorum kızlar:) yiyip içtiklerim gaz mı yapıyor anlamadım. sabah bir kalkıyorum inmiş.

bende aynen zayfım ama gobegım var ama benımkısı hem ırsi hemde bobrek tası gaz yapıyor ben bırarar bobrek tası dusurdum sebebının ondan ve sık kabız olmamdan kaynaklandıgını anladım.

vallahi ayni beni tarif etmisin sanki

ben dogum yaptiktan sonra boyle oldum

48 kiloyum yani .ok zayifim ama 4 aylik hamile gibiyim

doktorlar adet düzensizliğinin kadında bel çevresinde yağlanmaya neden olacağını söylemişti.eğer hormonların düzenliyse ailendeki bayanların fiziklerine bak.annen ya da ablanın vücut şekli seninle aynı mı.yani kiloyu bel çevresinden alman genetik mi.bu da değilse korseler var onları kullanabilirsin.o bölgedeki yağları yakan termal korseler ve sadece bel çevresi hareketleri yaparak birkaç kilodan kurtulabilirsin.sevgiler.

Back
X