Göbek düşmesi, göbek kayması

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.405
Kızlar merhaba
Benim geçen sene bi rahatsızlığım oldu mide bulantısı kusma ishal vb kaç kere doktora gittim serum yedim ama bana mısın demedi. Üniversite okuduğum dönemde olmustu ev sahibimiz göbeğin düşmüş dedi bişeyler yaptı 10 dk içinde geçti
Saçma bulanınız olabilir belki ama bunu kendim nasıl yapabilirim iki üç gündür aynı sorunları yaşıyorum ilaç kullandım geçmedi ne yapabilirim yaşadığım yerde böyle bişey yapabilecek bi tanıdığım yok. Çok zordu o bi kaç gün aynı şey olsun istemiyorum ne yapayım bilemedim siz biliyor musunuz?

Duydum ama hiç başıma gelmedi. .
acaba tam olarak ağrı nerde ve nasıl?
Mide de hemen geçmiyor. .

ben inanıyorum ve benim annemde yaşadı bunu nasıl yapılır hiç bilgim yok sadece masaj gibi bir şey yapmışlardı nasıl yaptılar yöntemi nedir bilemiyecegim

geçmiş olsun inşallah geçer giderde rahatlarsın

ben inanıyorum ve benim annemde yaşadı bunu nasıl yapılır hiç bilgim yok sadece masaj gibi bir şey yapmışlardı nasıl yaptılar yöntemi nedir bilemiyecegim

geçmiş olsun inşallah geçer giderde rahatlarsın
Kime yaptırabilirim bilmiyorum pek bilen yok duymuş olanda yapmasını bilmiyo kendim yapabilir miyim acaba diyorum ama .
Çok teşekkür ederim

Bunu kendi kendine yapma sakın çunku riskli bişeydr. Bizde Masken duşmuşte derler.
yaşlı kadınlardan bilen çıkar mutlaka, biraz araştr istersen

Gobeginin dustugunu anlamak icin yarim metre bir ip al ve bir ucunu gobek deligine koy tut. Diger ucuyla bir gogsunun ucuna gotur sonra diger gogsunun ucuna gotur eger boylari ayni değilse mesela sag gogsunun ucuna goturdugunde ip diger gogsune goturdugunden kisa kaliyorsa sag tarafi düşmüş demektir. Bas parmagini gobek deligine koyup bastir ve 3 kere saga dondur bastirarak
Tabi bunlari sen degil baskasi yapsin. .

Kızlar merhaba
Benim geçen sene bi rahatsızlığım oldu mide bulantısı kusma ishal vb kaç kere doktora gittim serum yedim ama bana mısın demedi. Üniversite okuduğum dönemde olmustu ev sahibimiz göbeğin düşmüş dedi bişeyler yaptı 10 dk içinde geçti
Saçma bulanınız olabilir belki ama bunu kendim nasıl yapabilirim iki üç gündür aynı sorunları yaşıyorum ilaç kullandım geçmedi ne yapabilirim yaşadığım yerde böyle bişey yapabilecek bi tanıdığım yok. Çok zordu o bi kaç gün aynı şey olsun istemiyorum ne yapayım bilemedim siz biliyor musunuz?
Bir duvarın dibine yatıp poponuz duvara yapışacak şekilde ayaklarınızı yukarı kaldırın. Yarım saat o halde kalın ağrınız hafifler. Aslında o şekildeyken şişeyle göbeği çekerler ama bilinçsizce yapılması sıkıntılara yol açabilir. Aile hekimi falan varsa yakınınızda belki onlar yapabilirler. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba

'' Göbek düşmesi demi olurmuş'' diyenin başına gelir diye kulağa saçma gelen bir söz duyup artık hiç şaşırmıyorum.
Bunun örneğini en yakınımda yaşadım.Artık kız kardeşimin sürekli göbeği düşüyor ve gidip bir iki tuhaf hareketle yerine getirtiyor.
Düşünce sürekli düşüyormuş diyor ılgınc bulurum ben de bunu ama oluyomuş malesef:KK1:

Bunu kendi kendine yapma sakın çunku riskli bişeydr. Bizde Masken duşmuşte derler.
yaşlı kadınlardan bilen çıkar mutlaka, biraz araştr istersen
Ev sahibimiz yapmıştı onunlada artık aynı şehirde değiliz yapabilecek birini nasıl bulacağım bilmiyorum :KK43:

Gobeginin dustugunu anlamak icin yarim metre bir ip al ve bir ucunu gobek deligine koy tut. Diger ucuyla bir gogsunun ucuna gotur sonra diger gogsunun ucuna gotur eger boylari ayni değilse mesela sag gogsunun ucuna goturdugunde ip diger gogsune goturdugunden kisa kaliyorsa sag tarafi düşmüş demektir. Bas parmagini gobek deligine koyup bastir ve 3 kere saga dondur bastirarak
Tabi bunlari sen degil baskasi yapsin. .
Eve gidince bi deneyeyim Bilgece ama kendime guvenmiyorum yapabilecegimden emin değilim :KK43:

X