Göbek göbeğe verip eritelim

üzülme canım ama canının çektiklerini öğlen ye akşam la aranı boz yemeklerle üzmek yokkk akşama dikkat et canım :16:

Ayyy doğru kendimi tutmam lazımm:26: Bugün dikkat edip dengeleyeceğim. Sabah iki dilim kepek ekmekle peynirli tost yedim. Öğlen de yine iki dilim arasına sandviç yapıp götürüyorum okula mecbur. Akşam da ızgara tavuk ve salata yiyeceğim

Kızlar dün giremedim pek kadınlar kulübünün kendinden kaynaklı bir sorundu.

Herkese Günaydın, kahvaltıda ekmeği abartmayın sakın :D

▼▼▼▼▼▼
Kızlar bugün karbonatlı su içmeye başlıyorum sizede tavsiye ederim.
Bir litre suya bir çay kaşığı karbonatı atıp karıştırın.
Bir bardağını kahvaltıdan yarım saat önce,
İkinci bardağı öğle yemeğinden yarım saat önce,
Üçüncü bardağı akşam yemeğinden önce,
Son bardağıda akşam yemeğinden bir saat sonra içeceğim.

Sizde durumlar nasıl :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kızlar bugün tekrar tartıldım çünkü bi önceki gün malum baya yiyip tartılmıştım. 58.7 çıktım çok mutluyum :)

Kızlar bugün tekrar tartıldım çünkü bi önceki gün malum baya yiyip tartılmıştım. 58.7 çıktım çok mutluyum :)

Çok sevindim süper gidiyoruz :thumbup:
Aynen böyle devam canım bak kaç gündür burda olmamıza rağmen yaklaşık 0.8 kg vermişsin. Hafta bir kilo desek en az, 2 ayda sekiz kilo :D

Çok sevindim süper gidiyoruz :thumbup:
Aynen böyle devam canım bak kaç gündür burda olmamıza rağmen yaklaşık 0.8 kg vermişsin. Hafta bir kilo desek en az, 2 ayda sekiz kilo :D

Ayy ne güzel oluuur :21: Ama muhtemelen ilk üç dört kilodan sonra kilo vermemiz yavaşlayacak biraz. Sporla desteklemek lazım. Ben yarım saat falan yürüyorum akşamlarıı

kızlar günaydııınnn :3: kk'ya bişeyler olmuş dün giremedim hala tam olarak iyileşemedim sınav stresi falan fenayım bu aralar :43: çarşamba günü aynı çıktım ben tartıda :43: ama bfite kaydımı yaptırdım pazartesi günü ölçülerim alınacak ve başlıycam :21: daha kahvaltı yapmadım ama ne yiyeceğimi yazayım şimdiden
kahvaltım :
iki kızarmış ta buğday ekmeği bir iki damla yağa kırılmış yumurta ve peynir

Kızlar yediklerimi yazayım hemen.
Kahvaltı:
Küçük kepekli sandviç ekmeğine tost
Sütle hazırlanmış nescafe
Ara:
Az şekerli türk kahvesi
Öğle:
1.5 lahmacun
1 bardak ayran

Lahmacun işi biraz bozdu yaklaşık 650 kalori falan getirdi herhalde :(

Son düzenleme:
Kızlar merhaba birkaç gündür sizi takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istiyorumm :)

24 yaşındayım
İstanbuldan katılıyorumm :1:
boy:1.68
Kilo:66
hedefim: 57-58 :14:

pazartesi gününden beri yediklerime baya dikkat ediyorum
bölgesel olarak zayıflamam lazım benim daha çok :2:
çalışıyorum
bugün yediklerim:

sabah : çay ve k flakes feslegenli kraker(62 kalori)

öglen : mercimek corbası ve ton balıklı salata

bi tane yeşil çay içtim,günde 2 tane içiyorum

Türk kahvesi içiyorum her gün,şekersiz. Yağ yakma konusunda etkiliymiş,ne kadar doğru bilmiyorum :8:

Bir de yarım elma yedim.

Bir ben kalori sayımı yapıyorum. Kalori sitesinden hesapladım hedefime ulaşmam için almam gereken kaloriyi,ne yesem kalorisini düşünür oldum :35:

Kızlar merhaba birkaç gündür sizi takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istiyorumm :)

24 yaşındayım

çalışıyorum
bugün yediklerim:

Türk kahvesi içiyorum her gün,şekersiz. Yağ yakma konusunda etkiliymiş,ne kadar doğru bilmiyorum :8:

Bir de yarım elma yedim.

Bir ben kalori sayımı yapıyorum. Kalori sitesinden hesapladım hedefime ulaşmam için almam gereken kaloriyi,ne yesem kalorisini düşünür oldum :35:

Hoşgeldin aramıza :)
Beslenmene çok dikkat etmişsin özendim valla :thumbup:

24 yaşındayım

çalışıyorum
bugün yediklerim:

Bir de yarım elma yedim.

hoşgeldinn :3: o kalori işini ben de denedim ama baktım her gün aşıyorum girmiyorum artık o siteye :1:

kızlar bugün arkadaşım çatkapı misafirliğe geldi ve bir ton abur cubur getirdi yemeden edemedim affedin noluuurrr :43:

Bende tatlı bir şeyler yedim ama yaklaşık 250 kalori falandı diyerek vicdanımı rahatlatmaya çalıştım :(
Hiç tatlı vs. yemesekte dayanılmaz olur bence. Arada öyle kaçamaklar olur tabi ama dengelemeyi bilmek lazım :)

Bende tatlı bir şeyler yedim ama yaklaşık 250 kalori falandı diyerek vicdanımı rahatlatmaya çalıştım :(
Hiç tatlı vs. yemesekte dayanılmaz olur bence. Arada öyle kaçamaklar olur tabi ama dengelemeyi bilmek lazım :)

akşam yürüyüş yaptım umarım o dengelemiştir akşam yemek de yemedim :1: bu arada çok sıkmıoruz kızlar farkında mısını valla kilo veremiycez böyle az daha tutalım şu boğazımızı :1:

canımm fast food yemesen daha fazla kilo verirsin yeme şunları yeme :1::1:

Ayy haklısın yaa kızalım bence birbirimize ki utanıp yemeyelim :D Kızlar bu sabah tost yedim, öğlen ızgara tavuk ve salata, akşam da iskendere dayanamadım:( ama ekmeğinden yemedim yoğurdu ve etinden yedim tereyağsız bir şekilde. Gerçi tereyağı faydalı bi şeymiş ve çok da kilo yapmıyormuş arada bir yenirse. Zeytinyağı gibi yani:56:

Kızlar yediklerimi yazayım hemen.
Kahvaltı:
Küçük kepekli sandviç ekmeğine tost
Sütle hazırlanmış nescafe
Ara:
Az şekerli türk kahvesi
Öğle:
1.5 lahmacun
1 bardak ayran

Lahmacun işi biraz bozdu yaklaşık 650 kalori falan getirdi herhalde :(

1.5 lahmacun 375 kalori canım ben baya sardım kalori takibine malum. baktım senin için :16:

Ayy haklısın yaa kızalım bence birbirimize ki utanıp yemeyelim :D Kızlar bu sabah tost yedim, öğlen ızgara tavuk ve salata, akşam da iskendere dayanamadım:( ama ekmeğinden yemedim yoğurdu ve etinden yedim tereyağsız bir şekilde. Gerçi tereyağı faydalı bi şeymiş ve çok da kilo yapmıyormuş arada bir yenirse. Zeytinyağı gibi yani:56:

valla bence de kızalım ben de arada salıyorum :17: bu arada dışarda yemekten misafirliğe gitmekten misafir ağırlamaktan kaçınalım bu aralar yoksa yiyoruz kalorili kalorili yiyecekler sonra da biz niye kilo veremedik :1:

valla bence de kızalım ben de arada salıyorum :17: bu arada dışarda yemekten misafirliğe gitmekten misafir ağırlamaktan kaçınalım bu aralar yoksa yiyoruz kalorili kalorili yiyecekler sonra da biz niye kilo veremedik :1:

Aslında kalori sayımı çok mantıklı. Normalde yemekten kaçındığımız şeyleri dikkat ederek yersek problem olmuyo. Misal küçük bi hamburger iskenderden daha zararsız gibi geliyo boyutundan dolayı. Ama kalori hesabına bakınca fark ediyorsun aslında diğerinin daha çok kilo yaptığını. Valla ben baya faydasını görüyorum. Kısmıyorum da ama kilo veriyorum takip ettiğim için. Ne yiycem o küçücük şeyi hem doyurmuyo hem kalorisi bir günlük almam gereken kaloriye bedel diyorum :52: Zaten çok sıkarsak en sonunda patlarız bence. En mantıklısı bu şekilde yapmamıııız. Ama cips çikolata falan çok fena, onlardan uzak durmak lazım:20:

Aslında kalori sayımı çok mantıklı. Normalde yemekten kaçındığımız şeyleri dikkat ederek yersek problem olmuyo. Misal küçük bi hamburger iskenderden daha zararsız gibi geliyo boyutundan dolayı. Ama kalori hesabına bakınca fark ediyorsun aslında diğerinin daha çok kilo yaptığını. Valla ben baya faydasını görüyorum. Kısmıyorum da ama kilo veriyorum takip ettiğim için. Ne yiycem o küçücük şeyi hem doyurmuyo hem kalorisi bir günlük almam gereken kaloriye bedel diyorum :52: Zaten çok sıkarsak en sonunda patlarız bence. En mantıklısı bu şekilde yapmamıııız. Ama cips çikolata falan çok fena, onlardan uzak durmak lazım:20:

sen de mi bir siteden bakıyorsun ben burada bi abladan öğrendiğim bir siteden yapıyorum kalori takibini

Back
X