Göbek göbeğe verip eritelim

canım güzeldi yaa beklediğim gibi geçti hiç heyecan yapmadım normal deneme çözer gibi çözdüm ben düşündükçe midem bulanır kesin elim ayağım titrer diyordum ama hiç öyle olmadı rahat geçti bir tek matematiğe vaktim kalmadı son bir saat yetiştiremiycem diye çok stres yaptım biraz heyecanlandım ama çocunluk iyi geçti :D

inşallah istediğin sonucu alırsın ..bende bugün sınavda gözetmendim bize zaman hiç geçmedi ayaklarım uyuştu ayakta durmaktan ama siz zamanın nasıl geçtiğini anlayamadınız sanırım

Kızlar unutmayın yarın sabahtan itibaren sıkı bir şekilde spora ve diyete başlıyoruz. Bence kalori hesabını da herkes yapsın günlük kalori alımımızı da belirtelim yorumlarda her gün. Nasıl olur?

Kızlar unutmayın yarın sabahtan itibaren sıkı bir şekilde spora ve diyete başlıyoruz. Bence kalori hesabını da herkes yapsın günlük kalori alımımızı da belirtelim yorumlarda her gün. Nasıl olur?

olur tabi canım ben yarın spora başlıyorum zaten ygs de geçti üstümden koca bir yük kalktı yarından itibaren yeni bir hayat başlıyor bana :21:

valla öyle oldu bi 160 dakika daha olsa süper olurdu hatta :1:

bence 160 dakika da konsantrasyon kalmıyor ki en fazla 1,5 saat olsa daha iyi olur:45: bu arada ben bir diyetisyenden portakal :44:ve turunç yağıydı galiba..göbeğe 10 dakika saat yönünde sürüldükten sonra spora başlayın diye duymuştum başka bilgisi olan var mı

Kızlar annemde bölgesel incelme hakkında bir sürü sır var :D
Kendisinden öğrenir öğrenmez yazacağım söz :))
Ayşe abla hoşgeldin aramıza çok sevindim bize katıldığın için :)
Dört kişi kalmışız oysa başta herkes nasıl azimliydi. Daha yeni bir haftayı devirdik. Bu hafta umarım hepimiz için güzel ve yağ yakıcı olur :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar annemde bölgesel incelme hakkında bir sürü sır var :D
Kendisinden öğrenir öğrenmez yazacağım söz :))
Ayşe abla hoşgeldin aramıza çok sevindim bize katıldığın için :)
Dört kişi kalmışız oysa başta herkes nasıl azimliydi. Daha yeni bir haftayı devirdik. Bu hafta umarım hepimiz için güzel ve yağ yakıcı olur :D

inşallah öyle olacak canım kurallar belli pes etmek yok :1: ayy bu akşam misafir vardı müstakbel dünürcülerim geldiler onlarla uğraştım onları yedirdim ama ben yemedim :21::21:

Günaydınn kızlarrr :4:

Ben gruba biraz geç katıldığım için bugun tartıldım çarş olduğunu bilmiyordum çarsamba da tartılırım :26:

Bugün tartıldım ve bir haftalık dikkat etmeyle 1 kilo 700 gram vermişim çoook mutluyumm:52::52::52:

Sabah ılık su+limon içtim

Kahvaltıda k flakes kraker(66 kalori*2)

ve çay

inşallah öyle olacak canım kurallar belli pes etmek yok :1: ayy bu akşam misafir vardı müstakbel dünürcülerim geldiler onlarla uğraştım onları yedirdim ama ben yemedim :21::21:
İradene hayran kaldım insanlar önümde yerken ben duramıyorum :thumbup:

Günaydınn kızlarrr :4:

Ben gruba biraz geç katıldığım için bugun tartıldım çarş olduğunu bilmiyordum çarsamba da tartılırım :26:

Bugün tartıldım ve bir haftalık dikkat etmeyle 1 kilo 700 gram vermişim çoook mutluyumm:52::52::52:

Sabah ılık su+limon içtim

Kahvaltıda k flakes kraker(66 kalori*2)

ve çay

Çok sevindim bir hafta için çok iyi bir rakam vermişsin :thumbup:
Limonlu suyu aç karnına mı içiyorsun :what:

Sabah
1 ton balık sandviç

Öğle
1 ton balıklı sandviç
1 limonlu soda

Akşam
3 adet köfte
2 dilim ekmek

Ek öğün
1 kase yoğurt

Kızlar bugün yemeyi çok mu kaçırdım ne :(

Son düzenleme:
kızlaaaarrr ben geldiiiiimmmmm :9: bugün spora başladım çok mutluyum

sabah kahvaltıda peynir zeytin iki dilim tam buğday ekmeği klasik kahvaltımı yaptım
öğlen biraz tavuk göğsü ve pilav pilavı fazla kaçırmış olabilirim ama ekmek yemedim
akşam yok :1: birazdan bir elma ya da bir kase yoğurt ya da ikisini birden yerim :1:

İradene hayran kaldım insanlar önümde yerken ben duramıyorum :thumbup:

Çok sevindim bir hafta için çok iyi bir rakam vermişsin :thumbup:
Limonlu suyu aç karnına mı içiyorsun :what:

Sabah
1 ton balık sandviç

Öğle
1 ton balıklı sandviç
1 limonlu soda

Akşam
3 adet köfte
2 dilim ekmek

Ek öğün
1 kase yoğurt

Kızlar bugün yemeyi çok mu kaçırdım ne :(

canım sandviçi hangi ekmekle yapıyorsun olay orda şu beyaz ekmek alışkanlığını değiştir artık :ssz: ama çok yememişsin

kızlaaaarrr ben geldiiiiimmmmm :9: bugün spora başladım çok mutluyum

sabah kahvaltıda peynir zeytin iki dilim tam buğday ekmeği klasik kahvaltımı yaptım
öğlen biraz tavuk göğsü ve pilav pilavı fazla kaçırmış olabilirim ama ekmek yemedim
akşam yok :1: birazdan bir elma ya da bir kase yoğurt ya da ikisini birden yerim :1:

canım sandviçi hangi ekmekle yapıyorsun olay orda şu beyaz ekmek alışkanlığını değiştir artık :ssz: ama çok yememişsin

Buğday ekmeği yemene çok özeniyorum ben hala beyaz yiyorum malesef :(
Hiç su içmedim bugün ah ah :(
Sen ne kadar içtin?

Merhaba kızlarrr niye kimseler yok :5:

bugün sabah aç karnına limonlu suyumu içtim

Kahvaltı niyetine yarım paketten daha az eti form cubuk kraker yedim ve cay içtim :16:

Öğlen mercimek corba,bir kadın budu kofte ve ton balıklı salata:56: :56:

Türk kahvesii :21::21:

Yeşil çay içeceğim,su 2 lt içiyorum her gün

Akşamda büyük ihtimalle bi kase çorba içip meyve yiyeceğim

Hadi sizlerde yazınn:43::43:

Merhaba kızlarrr niye kimseler yok :5:

bugün sabah aç karnına limonlu suyumu içtim

Kahvaltı niyetine yarım paketten daha az eti form cubuk kraker yedim ve cay içtim :16:

Öğlen mercimek corba,bir kadın budu kofte ve ton balıklı salata:56: :56:

Türk kahvesii :21::21:

Yeşil çay içeceğim,su 2 lt içiyorum her gün

Akşamda büyük ihtimalle bi kase çorba içip meyve yiyeceğim

Hadi sizlerde yazınn:43::43:

canım çoook güzel gidiyorsun aynen devam :46:
kızlar ben sabah bir buçuk dilim light ekmek ve peynir zeytin yedim tek şekerli çay içtim
öğlen yok
akşam da samsundan arkadaşım geldi mecbur dışarda yedim onunla ve makarna yedim :43: ama akşam yicem diye öğle yemedim ve bir buçuk litre su içtim bi de çok yürüdüm ölüyorum yorgunluktan :43:

Günaydııınn kimse var mıııııııı:37:

Sabah ılık limonlu su,çay ve birkaç badem :4:

Tartı günü olduğu için pazartesiden bu yana 200 gr daha vermişim , 64.1 ile aranızdayımm şurda 63 e ne kaldıı :52: :52: :52:

Back
X