Göbek göbeğe verip eritelim

valla ben de bir ton video indirdim sadece bir gün yapabildim :43: evde yapamıyorum ben daha önce iki yıl karate yaptım bırakınca da fena yumuşadı etlerim haftaya bfite başlıycam sıkılaştırıyor diyorlar yemeye dikkat edince kilo da gider inşallah

başarırız hepimiz peki kilolarınız hangi bölgelerinizde vucüt yapınz nasıl yaniii?

Selam kızlar konu başlığı tam benlik:9: göbek sorunum var ve kilom almış başını gidiyor bi dur demek lazım bende size katılarak buna başlamak istiyorum ;)

Boy:1.57
Kilo:63
Hedef kilo:55

Bol su yeşil çay ve sabah kahvaltıya başladım bisw ekmeği kestim bir haftadır bugün regl oldum bıraktım hepsini :(
Yarın yeni gün yeni haftaya sizlerle başlayacağım inşallah :16:

Selam kızlar konu başlığı tam benlik:9: göbek sorunum var ve kilom almış başını gidiyor bi dur demek lazım bende size katılarak buna başlamak istiyorum ;)

Bol su yeşil çay ve sabah kahvaltıya başladım bisw ekmeği kestim bir haftadır bugün regl oldum bıraktım hepsini :(

gel canım gel biz de yeni toplandık zaten :1: yeşil çay ben de almayı düşünüyorum işe yarıyor mu :26:

hoş geldinn umarım istediğine kavuşursun :D hepberaber başaracağızzz ..:10: tam gaza gelmişken regl olma kötü olmuş :D

Son düzenleme:
günde yarım saatcik spor yapmak çok iyi isterseniz çalıştığım videoları size linkleyebilirim. ben bacak ve kalça için çalışıyorum sıkılaşması için..mekik ve kol kası yapıyorum..toplam 1 saatimi alıyor videoyla beraber ve enerjik hissediyorum yarında sabahları koşuya başlayacağım inşallah:27:
linki paylaşırsan çok sevinirim, bende bir ara zumba yapıyordum onunda linkini atayım buraya :)

ben içtiğim zaman midem almıyor kusuyorum ve çok tuvaletim geliyor böyle oluncada bırakıyorum :D
uzun bir sürece yaymayı denedin mi? Çok gerekli su, sakın pes etme hemen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

linki paylaşırsan çok sevinirim, bende bir ara zumba yapıyordum onunda linkini atayım buraya :)

https://www.youtube.com/user/FitnessBlender burdan bazı videoları seyrettim çok güzel videolar ve başlangiç için kolay gelmişti.. kendime programda yaptım videolardan beğendiklerimi günlere yaydım..o şekilde yapıyorum..

bu sefer vazgeçmeyeceğim ve içeçeğim uzun bir süre içeçeğim :):)

gel canım gel biz de yeni toplandık zaten :1: yeşil çay ben de almayı düşünüyorum işe yarıyor mu :26:

Valla yağ yakıcı dediler aldım günde iki fincan ılık içiyorum :) ondan mı bol sudan mı bilmiyorum ama wc ye gidip geliyorum :1:
hoş geldinn umarım istediğine kavuşursun :D hepberaber başaracağızzz ..:10: tam gaza gelmişken regl olma kötü olmuş :D
Hoş buldum :) inşallah başaralim ta :))

Aynen kötü oldu ilk gündü yarın yine devam :))

benim 19 yaş :) sizlerin :53::53:

Ben Konya'dan merve yaş 25e dayandı :ssz::ssz:

başarırız hepimiz peki kilolarınız hangi bölgelerinizde vucüt yapınz nasıl yaniii?
orantılı bir şekilde kiloluyum :D bacaklarımda kollarımda kalın, göbek öne doğru gitmiyor ama yayık malesef :(

hoşgeldin canım :D
Birlikten kuvvet doğar, yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor değil mi?
Bu arada aklıma geldi regl sancılarını azaltmak için böğürtlen çayı içiyorum ben, biraz ekşimsi olduğu içinde kilo vermemede faydası olduğuna inanıyorum :D

Kızlar cevap yazıp yolluyorum, bakıyorum yeni biri katılmış aramıza, yeni konuşmalar geçmiş. Çok seviniyorum inanıyorum ki hep beraber hayalimizdeki bize kavuşacağız :D :))

Son düzenleme:
orantılı bir şekilde kiloluyum :D bacaklarımda kollarımda kalın, göbek öne dığru gitmiyor ama yayık malesef :(

hoşgeldin canım :D
Birlikten kuvvet doğar, yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor değil mi?
Bu arada aklıma geldi regl sancılarını azaltmak için böğürtlen çayı içiyorum ben, biraz ekşimsi olduğu içinde kilo vermemede faydası olduğuna inanıyorum :D

Kızlar cevap yazıp yolluyorum, bakıyorum yeni biri katılmış aramıza, yeni konuşmalar geçmiş. Çok seviniyorum inanıyorum ki hep beraber hayalimizdeki bize kavuşacağız :D :))

böğürtlen çayı gerçekten işe yarıyor mu ? ben ölüyorum regl olduğum zaman yani deliriyorum resmen o kadar çok ağrım oluyor ki bir gün yatakta geçiyor zaten ağlamalar sızlamalar falan daha dün o haldeydim eğer işe yarıyorsa bana süper olur valla

Adımı tekrar yazayım istedim. :D
Ben ilayda 17yim daha :)

yaşlarımız genç ve hala gelişme çağında olduğumuz için ben diyet yapılmasına karşıyım yediklerimize dikkat etmek daha önemli büyüme çağındayız ve vucudumuz büyümek için yağada şekerede tuzada ihtiyaç duyuyor.. bence biz yediklerimize dikkat ederek fakat spor ağırlıklı olarak bu işe koyulmalıyız..:):)

Back
X