Göbek göbeğe verip eritelim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm sabah 9 da kalktım sporumu yaptımm evi topladım yeni oturdum hala birşey yemedim yarım saat daha yemeyecegim açlık gtti zaten yarım saatsonra 2 yumurtalı omlet peynir benı saat 5 e kadar götürüyor ekmeksiz :D açlıkta sorun yok..sadece ara ögün yapamadıgımiçin kilo verişim hızlanmıyorum az önce 2 tane mnik çilek yedim :) su içelim heipimizzzzzzzzzzzzzz :40::40::40::nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar ben de birçok gruba baktım ama buraya katılmaya karar kıldım motive açısından ayrıcaaaa size süper bir haberim var uzman bir diyetisyen arkadaşımında tavsiyesiyle zamanında verdiğim 17 kilo verdiren listemi anlatırım yazacağım beslenme şekli ağır bir hastalığı olmayan her bünyeye uygun sağlıklı ve kalıcı kilo veriyorsun şimdi 2 sene sonra yine aldım 69 olmuştum üç hafta dikkat ettim 65 oldum tekrar sağlıklı zayıflamaya devam diyorum:52:

hoşgeldin gurubumuzaaa :):) kilo yakınlıklarımız aynı hepimizinnn:27:

öğlen
12.30
6 yemek kaşığı sebze yemeği
yanında bir çay bar.yoğurt ya da bir paket ayran
2 dilim çavdar ekmeği

ara öğün 2:
bir çay bar. ya da bir su bar.süt ya da yoğurt ya da bir paket ayran yanında bir tane meyve

akşam
18.30
iki kepçe çorba
4 yemek kaşığı pilav ya da makarna
100 gr et ya da 3 kib.kutusu kadar beyaz peynir
yağsız tuzsuz salata

ara öğün 3:
20.30
bir çay bardağı ya da su bar. süt ya da yoğurt
bir tane meyve

ayrıca dört kupa yeşil çay ve 2.5 litre su içileçek yemekler çok yağlı salçalı değil

tamam canımcım ben bu listeyle zamanında 80 kilodan 61 düştüm devam etmedim 2 sene sonra aşırı yemeyle en fazla 69 oldum ama gece bile yedim şimdi tekrar başlayacağım dene çok sağlıklı inanılmaz kilo verirsinnn

hoşgeldin canım :D listeyi merakla bekliyorum bu arada :))

aman pilavı çok kaçırma sakın :)

uykuyu oturtmamız lazım yav :) evdeki tartı benide uyuz etti :mad: bende yarın eczaneye gideyim bari :)

Kızlar öğle yemeği niyetine bir miniminik peynirli poğaça, iki elmalı kurabiye yedim ve elmalı soda içtim. Kızmayın sakın, yanımda yiyecek bunlar vardı tek :((
Söz yürüyüşe çıkacağım bugün :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pilavı bi kaşık yedim sadece ama bi iki lokma taze ekmeğe dayanadım :23: bende eczaneye gidiyim dicemde denk getiremiyorum sabah kapalı iş çıkışıda kapalı :19:

spporrrr yap bugün bol bolll hareketli olursan arada kaynarr giderrr:):) bende yarım saat önce yedim şimdi türk kahvemi yudumluyrum :D

gün içinde spor yapma şansım yok ama hareketsiz sayılmam :32: akşam yaparım sporumu şimdi soda içiyorum nedense midemde yanma oldu :31: afiyet olsun canım :52:

spporrrr yap bugün bol bolll hareketli olursan arada kaynarr giderrr:):) bende yarım saat önce yedim şimdi türk kahvemi yudumluyrum :D
okuldan çıkar çıkmaz eve gidip hazırlanıp yürüyüşe gidiyorum söz veriyorum size kızlar :D

yaklaşık dört ay olmamıştı ama ben çok hareket ettim ve yemeklere hiç yağ nerdeyse yoktu üstünü peçeteyle yağını alıyordum bile hıı bir de yemeğin suyundan kesinlikle yok :20:
maşallah dört ayda hemde inşallah hepimiz vereceğiz bu azimle fazlalıklarımızı :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

okuldan çıkar çıkmaz eve gidip hazırlanıp yürüyüşe gidiyorum söz veriyorum size kızlar :D

maşallah dört ayda hemde inşallah hepimiz vereceğiz bu azimle fazlalıklarımızı :thumbup:

evet canım ben tekrar diyetisyene başlayacağım benim diyetisyen çok verdirse de iyi değil tek tip veriyor ama şuan o bana yakın sizinle bilgileri paylaşarım ben üç haftadır dikkat ediyorum 4 kilo verdim bu diyetle sporda yaptım sadece daha iyi gaza gelmem gerek canımm

Back
X