- 29 Mayıs 2012
- 93
- 44
- 288
- 35
- Konu Sahibi Valide _sultan
Mrb kizlar Suan 50 kiloyum yag almadan sadece kas yaparak 55 56 falan olmayi istiyorum biraz kilo alinca hemen gobegim firliyor gobek yapmadan nasil kilo alabilirim acaba bu mumkun mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde ağırlık alarak kol ve omuz çalışabilirsin :)Merhaba, evet bende kilo almak istiyorum ama sadece üst bölgelerde omuzlarımdan fln alabilir miyim acaba biraz güçlensin istiyorum aslındaomuzlarım biraz cılız geliyor, köprücük kemiklerim çıkık hafiften nasıl bi diet yapabilirim acaba
![]()
Hmm ağırlık çalışarak kilo alabileceğimi hiç düşünmemiştim.. Denemeliyim teşekkür ederimevde ağırlık alarak kol ve omuz çalışabilirsin :)
aynen öyle aldığın kiloyu kas olarak alıyorsun yağ olarak değil daha sağlıklı :)Hmm ağırlık çalışarak kilo alabileceğimi hiç düşünmemiştim.. Denemeliyim teşekkür ederimBölgesel kilo almak demek bu olsa gerek
![]()
aynen arkadaşım bende bu dertten muzdaripimMrb kizlar Suan 50 kiloyum yag almadan sadece kas yaparak 55 56 falan olmayi istiyorum biraz kilo alinca hemen gobegim firliyor gobek yapmadan nasil kilo alabilirim acaba bu mumkun mu
Arkadaslar 2 aydir calisiyorum yani hem istedigim kadar yeyip sonrada egzersiz yapiyorum ama resmen yerimde sayiyorum 1 kilo bile almadim biraz verdim bile offfff taktim yaa nerde hata yapiyorum