gobek yapmadan kilo almak mumkun mu

Valide _sultan

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
93
44
288
35
Mrb kizlar Suan 50 kiloyum yag almadan sadece kas yaparak 55 56 falan olmayi istiyorum biraz kilo alinca hemen gobegim firliyor gobek yapmadan nasil kilo alabilirim acaba bu mumkun mu

Sana şöyle yardımcı oliyim bendede vardı bu sorunu iyice araştırdım buldum veeee;
Yemeğini istediğin gibi ye ama yedikten sonra dolaş yavas yavas koşma hareketler falan yapma sadece biraz dolaş ve otur böylece dengeli kilo dağılımı olur.
Teşekkürler...

spor yaparak kilo alman mümkün hangi bölgeni istiyosan o bölgede ciddi ağırlık çalışması yap spor sonrası proteinli şeyler yersen ve yeme düzenini bozmassan çok rahat ve kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın

Merhaba, evet bende kilo almak istiyorum ama sadece üst bölgelerde omuzlarımdan fln alabilir miyim acaba biraz güçlensin istiyorum aslında :KK48: omuzlarım biraz cılız geliyor, köprücük kemiklerim çıkık hafiften nasıl bi diet yapabilirim acabao_O

Merhaba, evet bende kilo almak istiyorum ama sadece üst bölgelerde omuzlarımdan fln alabilir miyim acaba biraz güçlensin istiyorum aslında :KK48: omuzlarım biraz cılız geliyor, köprücük kemiklerim çıkık hafiften nasıl bi diet yapabilirim acabao_O
evde ağırlık alarak kol ve omuz çalışabilirsin :)

Esim protein tozu kullanaya basladi kas yapiyormus bende deniycem spordan hemen sonra bir bardak suya karistirilip iciyor mussun birde spordan sonra yumurta yemek cok onemliymis

ben eşit şekilde kilo alamıyorum ama göbek yapmamak için günde 30 dk yürüyüş yapıyorm. onun dışında akşamları revoflex extreme le 5 dk şınav egzersizini yapıyorum cidden göbeğim düz kalıyo yani onun dışındada paso yiyen bi insanım

Arkadaslar 2 aydir calisiyorum yani hem istedigim kadar yeyip sonrada egzersiz yapiyorum ama resmen yerimde sayiyorum 1 kilo bile almadim biraz verdim bile offfff taktim yaa nerde hata yapiyorum

Sana bi örnek veriyim Afrikalı çocukları düşün sağlıksız beslendikleri için sadece göbekleri şiş.Vücudda oluşan fazla yağlar kişiden kişiye değişse de ilk olarak karın bölgesinde toplanır.Bunu bana fitness hocam söylemişti.Eğer kilo almak istiyosan bunu yeme+sporla desteklemen gerekiyor.Bende zayıflığımdan şikayetçiydim Gece 2 ler 3 lerde yemek yer yatardım sadece olan göbeğime oldu :D iki gün yemedim göbek eridi gerçi.

Arkadaslar 2 aydir calisiyorum yani hem istedigim kadar yeyip sonrada egzersiz yapiyorum ama resmen yerimde sayiyorum 1 kilo bile almadim biraz verdim bile offfff taktim yaa nerde hata yapiyorum

sadece spor yapmak yetmiyor malesef spor sonrası protein almazsanız yaptığınız sporun hiçbir etkisi olmaz :) spordan hemen sonra süt içebilirsiniz yada et gibi protein ağırlıklı yemekler yerseniz etkisi olur:)

Back
X