GÖBEK..

felsefeyapma

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
3
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle umarım hepimiz düşlediğimiz vücuda kavuşuruz demek istiyorum. Ben 167 boyunda 59 kiloyum. Liseye başlamadan önce hep 45 47 kilo civarındaydım. Fakat sonra birden kilo aldım eski fotoğraflara bakıp bakıp çok şaşırıyorum. Bacaklarım düzgün ve uzun hatta zayıflama çabalarımı gören oha sen bu fiziğine mi zayıflayacaksın mükemmel falan diyorlar. Ama yan ve bel bölgem çok fazla. Oturunca göğüslerimle birleşiyor o derece. Ve ben askılı giymeyi seven biriyim ama yazın kollarım ve yanlarım göbeğim çok çıktığı için giyemedim utancımdan. 2 senedir kendi çapımda vermeye çalışıyorum saçma sapan ama hiç iradeli olup 1 hafta bile devam ettiremedim. Hamurişi ekmek kızartma fast food çok sevmem ama aburcubursuz sanırım yapamıyorum. Sanki asla kilo veremem böyle kalırım diyet listesiz olmaz gibi geliyor bana. Bir şeyler söyleyin tavsiye verin yardım edin lütfen. Yani diyet listesiz doktorsuz yapmam imkansız gibi saçma bi düşünceye kapıldım. Bana öneri verirseniz çok iyi olur. Yağ oranımda %24 bu arada..