Göbekli Hamilelerde Bebeğin Hareketleri

vm74

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
548
86
318
Herkese merhaba.
Şu anda 19+0 hamileyim. Son birkaç yıldır kilo aldım. Aşırı değil ama normalin üzerinde. Kilo alınca göbeğim de çıktı tabi. Bazen videolar görüyorum karnın dışından bebeğin hareketleri belli oluyor. Ben de bunu yaşamak istiyorum ve eşim de görsün ve dokunsun istiyorum. Benim gibi hamile kaldığında göbeği olan arkadaşlar bebeğinizin hareketleri dışardan belli oldu mu/oluyor mu? .

Herkese merhaba.
Şu anda 19+0 hamileyim. Son birkaç yıldır kilo aldım. Aşırı değil ama normalin üzerinde. Kilo alınca göbeğim de çıktı tabi. Bazen videolar görüyorum karnın dışından bebeğin hareketleri belli oluyor. Ben de bunu yaşamak istiyorum ve eşim de görsün ve dokunsun istiyorum. Benim gibi hamile kaldığında göbeği olan arkadaşlar bebeğinizin hareketleri dışardan belli oldu mu/oluyor mu? .
Evet canım bebeğin hareketleri belli oluyor bende göbekli gebe kalanlardanım en iyi hareketleri 24.haftalarda başlıyor ve elini göbişine koyduğunda bariz hissedersin zaten ilerleyen haftalarda çıplak gözle bile tekmeleri gözüküyor çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatır inşallah bu güzelliği az kalmış sizinde görmenize hissetmenize .

Evet canım bebeğin hareketleri belli oluyor bende göbekli gebe kalanlardanım en iyi hareketleri 24.haftalarda başlıyor ve elini göbişine koyduğunda bariz hissedersin zaten ilerleyen haftalarda çıplak gözle bile tekmeleri gözüküyor çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatır inşallah bu güzelliği az kalmış sizinde görmenize hissetmenize .
Amin. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin:))

Cnm ben 22 haftada hissetmiştim az kalmış yakında geceleri pat pat vurcak annesi merak etme

Bı konuda Türkçe forumlarda bilgi bulamadım belki merak eden olursa diye yazıyorum. Dışardan vuruşlarını net hatırlamıyorum 34. Haftada görmeye başladım. Şu anda 32 haftalık ve hareket ettiğindegöbeğim de dalgalanıyor. Videolarda gördüğüm gibi dirsek ya da ayak vs gibi uzun süre karın duvarıma yaslamadı hiç. O yüzden bunu yaptığında belli olacak mı bilmiyorum. Bu arada yabancı forumlarda da bira araştırdım göbekli hamileler hareketleri net olarak dışarıdan gördüğünü söylemiş hep.

Back
X