ay meyve de beni tok tutuyor aksine, ben protein tüketince cok acikiyorum nedense normalde tok tutmasi lazim halbuki ama bana ters etki ediyor
iştee ben de tam tersi protein yemem lazım tok kalmam için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay meyve de beni tok tutuyor aksine, ben protein tüketince cok acikiyorum nedense normalde tok tutmasi lazim halbuki ama bana ters etki ediyor
bunu simdi kafamdan üstün körü bir hesap yaptim bu 1400 kalori falandir. yada 1500. son paylastigim menü mesela 1070 kalori falan.
kızlar mekik çekmeden önce göbek yağlarımızdan kurtulmamız gerekiyormuş alttaki kasları çalıstırdığımız için üstteki yağları itiyormuş ve daha da kalın görünmemize sebep oluyormuş az önce okudum söyleyim dedimve mekik çekmek sanırım omuriliğe zarar veriyormuş bunları bi okuyun derim zayıflicam derken başka bir dert daha eklemeyelm başımıza
http://www.acilservis.pro/gobek-eritmek-icin-sinav-mi-mekik-mi
göbek yağlarından kurtulmak için ne yapmalı. ben 1 kez bile şınav çekemiyorum
benim spor salonundaki hocam sadece göbek yağlarını eriticem diye bişey olmaz. yağlar her yerden eşit gider dedi zayıfladıkça. bunun için de bol bol terlemek gerekiyo. öyle yüzlerce mekik çekerek göbek eriycek zannetmek aptallıktır demişti :/
göbek yağlarından kurtulmak için ne yapmalı. ben 1 kez bile şınav çekemiyorum
bende aynısıyım canım ya bulucaz artık bişeler ama ben diyetle başlamayı düşünüyorum bu işe. yağlardan kurtulmak için yağ çok tüketmicem. eskiden gittiğim diyetisyenim 1kg yemeğe 1yemek kaşığı yağ konulur demişti. bu düzeni oturtmakla başlayalım bence.
ve ben her gün koşu bandında 40 dakika 6.5km/h hızında yürümeye çalışıyorum üzerime 1 uzun kollu 1de pamuklu kalın ceket geçiriyorum 10dk ye bi bakmışım sular içindeyim ama yağdan da gidiyormu hiç bilmiyorum![]()
dogru yapilmadigi sürece her hareket vucuda zarar verirkızlar mekik çekmeden önce göbek yağlarımızdan kurtulmamız gerekiyormuş alttaki kasları çalıstırdığımız için üstteki yağları itiyormuş ve daha da kalın görünmemize sebep oluyormuş az önce okudum söyleyim dedimve mekik çekmek sanırım omuriliğe zarar veriyormuş bunları bi okuyun derim zayıflicam derken başka bir dert daha eklemeyelm başımıza
http://www.acilservis.pro/gobek-eritmek-icin-sinav-mi-mekik-mi
3 ay dayanicaksin sonra diyeti mi birakicaksin? o zaman gecmis olsun arkadasim simdiden verdigin kilolari almayi göze al, onun yerine herseyi yiyerek saglikli beslenmen daha mantikli bu hep böyledir.teşekkür ederiiiimm :)) benim yaklaşık 1200 kalorilik bir diyet uygulamam gerekiyor sporla birlikte haftada yarım kilo vermek için 3ay dayanıcam bende forum falan diyet yapanları görmek moral oluyo bi spor yapasım geliyo içimden cnm inş istediğimiz forma girebiliriz hepimiz![]()
ben göbek yaglarimi eritmek icin yapmiyorum ki mekik cekimini, benim göbegim yok zaten, ben spor olsun efor sarfedeyim diye cekiyorum :)benim spor salonundaki hocam sadece göbek yağlarını eriticem diye bişey olmaz. yağlar her yerden eşit gider dedi zayıfladıkça. bunun için de bol bol terlemek gerekiyo. öyle yüzlerce mekik çekerek göbek eriycek zannetmek aptallıktır demişti :/
terleyerek yag eriseydi ohooo benim sifir beden olmam lazimdi ya, o pamuklu giyeyim ter atarim incelerim olaylari yalan, öyle olsa ben kisin ortasinda bile 5 dk icinde tisörtle gezdigim halde sirilsiklam oluyor, inanmayin öyle seylerebende aynısıyım canım ya bulucaz artık bişeler ama ben diyetle başlamayı düşünüyorum bu işe. yağlardan kurtulmak için yağ çok tüketmicem. eskiden gittiğim diyetisyenim 1kg yemeğe 1yemek kaşığı yağ konulur demişti. bu düzeni oturtmakla başlayalım bence.
ve ben her gün koşu bandında 40 dakika 6.5km/h hızında yürümeye çalışıyorum üzerime 1 uzun kollu 1de pamuklu kalın ceket geçiriyorum 10dk ye bi bakmışım sular içindeyim ama yağdan da gidiyormu hiç bilmiyorum![]()
ben diyetisyene gidiyorum. 2 ayda yağdan 4.5 kg verdim. ama azmim kırılmıştı. bugün bi foto gaza getirdi beni ve yarın başlıyorum allahın izniyle. çizelgemi de tahminen yeniledim tam ortasındayım yolun. ve mayıs sonuna kadar gidecek inş. bu kg lar
belki görmüşsündür ama bu fotoyla gaza geldim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685150
merhaba arkadaşlar, perşembe günü buraya yazdıktan 1 saat sonra teyzemin vefat haberini aldım, teyzem fransa,da bana 2 saatlik mesafede yaşıyordu, daha 2 hafta önce bana gelmişti 4 gün kalmıştı bende, bu acının tarifi yok, zaten gurbette çok gariban bir hayat yaşamıştı inanıyorumki allah orda yüzünü güldürecek, onu merhametiyle kucaklayıp cennetine alacak. Ne kadar boş şeylerle canımızı sıkıyoruz bu hayatta ne kadar da gafil yaşıyoruz, hayatımızda başımıza ne geleceğini asla bilemeyiz, yaşayacağımızı bildiğimiz tek gerçek ölüm. Onun dışında gelecekle ilgili planlarımız ve hayallerimizin garantisi yok.
Kusura bakmayın vaaz verir gibi oldum, sadece .....
iştee ben de tam tersi protein yemem lazım tok kalmam için
her şeyden önce yürümek bana iyi geliyor. Evde koşu bandımda var. Akşamları dizi izlerken izleyim en azından diyorum ama kendimi bi atamıyorum koşu bandına. Atsam eminim yemem de azalacak. Nedense spor yapmadığım zamanlar içimde bi canavar oluyor ha bire bir şeyler yiyorum
selam kızlar
bugun baya protein ağırlıklı beslendim
misafirliğe gittik tabağın hepsini reddettim diyette olduğumu söyledim
akşam yemeğinde de balık var
bugunu kazasız belasız atlattık
şimdi kalkıp spor yapıcam