Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen içimi okudunuz ben hep 50-52 kilo gezen bir hatun olarak o kotlarım milim dahi dar gelse sinirlerim bozuluyo..
İrade meselesi tabiki
Belki evet bazılarına hadi cnm ordan gibi gelebilir ama ben fit olmayı seviyorum.
Malum kış evde oturunca kilocuklarda alınıyo..
Benim yemeklerimde sıkıntı var öğünlerimde.
Sabah kahvaltı yapmıyorum, oturup yemek yemiyorum hep atıştırmalar ki bazı günler gün boyu hiç ekmek yemiyorum.
Hareketsizlik işte atıştırma abur cuburda tüketince 3-5 kilocuk alınıyo
Takip edicem konunu izninle umarım beraber verebiliriz kilomuzu ve motive ederiz birbirimizi![]()
tatlım tatlım tatlımmmmm selamlar yaaa nasılsın bebişin nasıl büyümüştür epey ben de aynı durumdayım geçen yıl 58 den aşağı inemedim 55lere ineyim dedim kaldım öyle bi 2 haftadır uğraşıyorum 59 um anca benim de 55 54 fln olmam lazım yaaa ben de günlüğe devam etsem mi diyordum sen benden önce davranmışsın bile![]()
ayss seni görmek ne güüzel canımsın yaamerhaba bizeyeter eskilerden birilerini görmek çok mutlu etti beni...
sürekli girip girip bakıyorum konuşacak birilerini arıyorum..
tüm topiklrde var ama herkes kendince tutturmuş muhabbetini...,
onların arasına dalmak gelmiyor içimden...
verirsin tatlım verirsin kilolarını biz ne kilolar verdik geçen yıl zorisimbuldum ile...
ben de yazın aldıklarımı vermeye çalışıyordum ama ara verdim...
bu sabah 53.7 geldim...
bir türlü hedefime ulaşamıyorum.........
ayss seni görmek ne güüzel canımsın yaamerhaba bizeyeter eskilerden birilerini görmek çok mutlu etti beni...
sürekli girip girip bakıyorum konuşacak birilerini arıyorum..
tüm topiklrde var ama herkes kendince tutturmuş muhabbetini...,
onların arasına dalmak gelmiyor içimden...
verirsin tatlım verirsin kilolarını biz ne kilolar verdik geçen yıl zorisimbuldum ile...
ben de yazın aldıklarımı vermeye çalışıyordum ama ara verdim...
bu sabah 53.7 geldim...
bir türlü hedefime ulaşamıyorum.........
Merhaba
Bende bu hafta kendimi sebzeye veriiiciimm
Dün pazardan broloki,kereviz,lahana aldım.
Kerevizi koyu koyu çorba yaptım.
Brokoloyi haşlayıp yoğurtla tüketmeyi düşünüyorum
Lahana sarmalık(oğluşum seviyo)
Ekmeğide çok az tüketip haftayı bitirmeyi düşünüyorum
Abur cuburu 3 gündür yemiyorum
Az önce tartıldım 54.500
Çayı şekersiz bi içebilsemmiçemiyorum çay içmim daha iyi modundayım
Bu hafta 1 kilo bile versem yeter bana (reglimde yakın iştahım fena cnm habire bişiler istiyo)