Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merabalar, benim de son bi 5 kilo falan vermem lazim ama erteleyip duruyorum o yüzden haliyle 61, 59 arasi gidip gidip geliyorum. ben her seyi yiyerek kilo verme taraftariyim o yüzden sizinle paylasimda bulunmama izin verirseniz sasirmayin menülerime :) he yemeksiz yasarim ama tatlisiz ve meyvesiz asla :)
bir de yesil caya bol limon skip öyle icmeyi deneyin ben öyle iciyorum tadi baya iyi oluyor,gerci dikkat etmeyi birakinca yesil cay icmeyi de biraktim cok uzun süredir icmiyorum
sabah(08:00)
1 fincan nescafe 3ü 1 arada
kahvalti(10:45)
1 adet yumurta(azcik kiymali),
1 dilim turuncu bi peynir (adini bilmiyorum sepet peyniri deniyo sanirim)
yarim dilim tulum,
1 salatalik,
1 muz,
1 mandalina.
1 adet ev yapimi tarcinli kurabiye.
saat(17:00)
1 kuru incir
aksam(19:00)
2 yk etli pilav,
3 yk zeytinyagli taze fasulye,
1 büyük kase cacik
bugun kahvaltidan sonra plank yaptim ilk günüm 20 ser saniyeyle basladim.
Bu arada her sabah 1 bardak sirkeli su iciyorum uyaninca bagirsak problemimi az da olsa cözdü :)
bazen ben de mecbur okulda içiyorum ama okuduğum kadarıyla neskafe kilo yapıyormuş doğal değil sonuçta ,
türk kahvesi daha doğal .
Canım aklında olsun dedim tabi keyf meselesi bir yerde
Ikindi yeşil elma
akşamdan sonra
4 mandalina
canım çok tatlı istiyorr adetim,kendimi meyveye verdim
Neskafe konusunda haklısın galiba süt tozu ve şeker kilo yapıyor demekki![]()
Günaydın
Yılbaşı,tatil derken Atlattık yepisyeni yıla merhaba..
Ben abur cuburu bırakıp, kendimi sebzeye verdiğimden beri(muhtemel 5-6 gündür) biraz daha umutluyum.
Şimdi aç karnına tartıldım 53.800
Dün sabah kahvaltısında 2 dilim kızarmış ekmek ve bir parça tulum perniyi yemiştim.
Öğleden sonra saat 3 gibi beyaz lahana sarması 4 tane, brokoli yedim bir de yoğurtlu
akşam evde yoktum 1 fincan kahve ve 2 kurabiye yedim.
Aç yatıyorum yalnız nolur sonu bilmiyorum
Birde cnm feciii sütlü tatlılardan istiyo yılbaşı günü 2 kase muhallebi yedim dolu dolu.
Birde çayı sekersiz içebilsembİ onu bırakamıyorum.
Çikolata vs bırakırım ama o şekeri bırakamıyorum.
Brokoli almaya gitmem lazım 3 gün üst üste düzenli yedim öğlen yemeği niyetine tok da tutuyo.
tatli krizi konusunda sunu önerebilirim, yedigin meyveyi her ne olursa olsun dogra ve üstüne bitter kakao ama dikkat bitter olacak dök, öyle ye sanki cikolata yiyormus hissine kapiliyor insan :) gerci ben kendimi kandirmiyip cikolata yeme taraftariyim ki öyle de yaoiyorum canim isteyince ama
sütlü tatli konusunda sekerini az koydugun sürece cok bi sorun yapma bence kendine :) bir de cayi sekersiz icme konusuna gelince aslinda sadece 1 hafta dayansan sonra 1 daha sekerli icemezsinkendimden biliyorum. yok aci geliyor diyorsan da alisana kadar limonlu icmeni tavsiye derim :)
Günaydın
Yılbaşı,tatil derken Atlattık yepisyeni yıla merhaba..
Ben abur cuburu bırakıp, kendimi sebzeye verdiğimden beri(muhtemel 5-6 gündür) biraz daha umutluyum.
Şimdi aç karnına tartıldım 53.800
Dün sabah kahvaltısında 2 dilim kızarmış ekmek ve bir parça tulum perniyi yemiştim.
Öğleden sonra saat 3 gibi beyaz lahana sarması 4 tane, brokoli yedim bir de yoğurtlu
akşam evde yoktum 1 fincan kahve ve 2 kurabiye yedim.
Aç yatıyorum yalnız nolur sonu bilmiyorum
Birde cnm feciii sütlü tatlılardan istiyo yılbaşı günü 2 kase muhallebi yedim dolu dolu.
Birde çayı sekersiz içebilsembİ onu bırakamıyorum.
Çikolata vs bırakırım ama o şekeri bırakamıyorum.
Brokoli almaya gitmem lazım 3 gün üst üste düzenli yedim öğlen yemeği niyetine tok da tutuyo.
SÜPERRRRR,KUTLARIM...
DARSI BAŞIMIZA![]()